Más is érezte már, hogy úgy, de úgy pofon tudná vágni a gyerekét?
Hááát. Nekem ilyen még nem volt. Az altatással viszont úgy vagyok, hogy akkor alszik, amikor akar. Látom, hogy fáradt, berakom az ágyába, egy kis hiszti, de utána elalszik.
Lehet, hogy hamarabb elaludna, ha nem akarnád minden áron elaltatni. Az én fiam is most aludt el, teljesen jó időben szerintem.
A sütőt-kést, veszélyes dolgokat meg meg kell neki tanítani. Gondolom a konnektorba sem nyúlkál, mert azt is megtanítottad neki.
Akkor nem tudja,hogy mérges vagy rá?
Így nem is tudja,hogy rosszat csinál!
Dackorszaki hiszti, amit csinál. Az én kisfiam is üt és harap, ha nagyon-nagyon akar valamit, amit egyáltalán nem lehet. Nálunk is tipikus ilyen dolog a sütő piszkálása, vagy a legújabb: fel akar mászni a radiátorra a fürdőszobában, ami egyébként tényleg olyan, mint egy bordásfal, mert törölközőszárításra találták ki. Már azt sem tudom, hogy mit csináljak vele. De igazából, amit írsz, engem megnyugtat:) Mert én sem ütöttem meg soha, és mégis valahogy tudja, hogy hogyan kell jól odavágni, pedig biztos nem tőlünk látta.
Hogy van-e úgy, hogy pofon vágnám? Van, és nekem is bűntudatom van miatta, és baromi nagy önuralomra van szükségem, hogy ne tegyem meg. Ez a szituáció a következő: egyszerűen nem hajlandó a babakocsiban ülni, mindig ki akar jönni, így nem is viszünk babakocsit, ha megyünk valahová, hanem el kell sétálnia a buszig, villamosig (ezek nem nagy távolságok még gyerekléptékkel nézve sem). Van úgy, hogy jön, mint a kisangyal. De máskor, ha rájön a dili, elkezd ordítani, üvölteni és úgy jön mellettem. Ilyenkor elönti a fejem a méreg. Azért nem veszem fel ilyenkor, mert az a tapasztalat, hogy akkor aztán végig cipelni kell, míg haza nem érünk. És ez a dolog mindig induláskor jön rá, mihelyt kilépünk a kapun. Mikor kiüvöltötte magát, gyönyörűen sétál oda-vissza. Ja, és ezzel a viselkedéssel csak engem tisztel meg, az apukájával soha nem cirkuszol az utcán, és a nagymamával sem. Kifejezetten nekem szóló magánszám:) Szóval, amikor már egy utcahosszt ordított, és elérünk a lámpákhoz, ahol lehet kamiont látni, befejezi. De addigra már teljesen kiakaszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!