Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a gerincem, a...

Nagyon fáj a gerincem, a derekam a szülés óta. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem, nem volt nehéz szülés. Utána elég hamar elkezdtem a házimunkát - vesztemre. Néha úgy érzem, hogy rögtön eltörik a gerincen. Ha lefekszem, néha még rosszabb, ha megmozdulok, rögtön nyilall. Lehet az ok az, hogy kicsit nagyobb maradt a méhem a kelleténél?
2009. jún. 25. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Activon exra gél.

Próbáld ki!

Nekem csodát tett.

2009. jún. 25. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni? Mennyibe kerül?
2009. jún. 25. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja! Szoptatás alatt lehet használni?
2009. jún. 25. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2009. jún. 25. 21:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni!
2009. jún. 25. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem egy ortopédus doki ismerősünk ajánlotta.

Nem tudom mennyibe kerül, mert volt itthon anyuéknak.

De ha nem múlik, azért ajánlom, hogy nézesd meg magad egy orvossal. Biztos, ami biztos.

2009. jún. 25. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem segít, mert néha alig bírok mozdulni :(
2009. jún. 25. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyan ez a gondom. Különösen ha fekszem, akkor kezd el fájni, ha felkelek jobb lesz. MIvel én császáros voltam, azt hittem az EDA mellékhatása lehet, de ezek szerint nem. Ha fekszem szinte nem merek memozdulni, mert úgy érzem kettétörik derékban a gerincem. Remélem hamarosan jobb lesz. :-((

2009. jún. 26. 11:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Én érzéstelenítés nélkül szültem, így biztosan nem az EDA miatt van. Nekem azt mondták, hogy valószínűleg túl hamar kezdtem dolgozgatni a házban..na de nem tudtam máshogyan megoldani, így muszáj volt.:(
2009. jún. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!