Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Spar-os, pretty baby textilpel...

Spar-os, pretty baby textilpelenkával milyen tapasztalataitok vannak? (most akciós)

Figyelt kérdés
Nem túl vékony? 5 db van egy csomagban, de a vastagság sehol sincs feltüntetve rajta. Becsomagolva meg nem tudom megállapítani, hogy milyen.

2012. máj. 11. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, nekem nincs tapasztalatom, első babának szeretnék én is vásárolni. Megkérdezhetem, mennyibe kerül? Egyébként én a múlt héten vettem náluk bébi törölközőt, fele áron , mint a Tégelben (akciós volt) és sokkal jobb minőségnek tűnik, mint a drágább, Tégeles!
2012. máj. 11. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
En babäm kb 4-5honapos volt mikor kiprobältuk es nagyon meg vagyok vele elegedve!Napközben pretty baby ejszakära pampers mert biztosra megyünk!
2012. máj. 11. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1990 Ft, ennél olcsóbban máshol nem is láttam. de ha olyan vékony, mint egy gézlap, akkor nem kell... vettem már ilyen minőségű pelenkát. (annak nem emlékszem a márkájára)

textil! pelenkáról kérdezek, nem az eldobhatósról. bár azt is meg akartam kérdezni, hogy milyen, úgyhogy köszönöm, neked is, hogy írtál

2012. máj. 11. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk nem jött be, nem gumis a dereka, akárhogy adtam rá mindig lazának éreztük, emellett a ragasztócsík sokszor gyengének bizonyult mintha elfelejtették volna a ragasztóval átitatni, két pisinél több nem fért bele elkezdett összecsomósódni, nem pisil pedig a lányom még akkora adagokat hisz nyolc hetes, rengeteg pelust kipróbáltunk, zöld pampers vékony, de kényelmes , sárga pampers kamillás kiütéses lett tőle, lidl-s jó!! elég vastag és jól tartja a pisit, dm-s baby soft..ááááááá vékony , csörgős anyagú és hamar összeáll benne a pelus, nem éjszakára való az tuti, nappalra ok amikor sűrűbben cserélik , aztán próbáltuk a mülleres zöld beauty babyt az vékony, kellemes a lányomnak de az se bír sokat, nem bír ki két etetés közötti időt, három óra alatt három pelus mert egy pisi és a pelus összecsomósodik belül, ami eddig egyedül bejött az az aldis pelus, na attól jobbat nem is tudok, kb 42 ft körülre jön ki egy, vastag, csodaszép majmos minta van rajta, öröm ránézni, és nagyon-nagyon nedvszívó, rengeteg pisit bír és akkor sem áll csomókba a belseje.Remélem nem gond, hogy leírtam a tapasztalataimat.. ja az aldis neve mylove.
2012. máj. 11. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
A textilpelus érdekelne
2012. máj. 12. 08:05
 6/9 anonim válasza:

Sziasztok !

Marika vagyok Nagytarcsáról,nekem a turibababolt.hu oldalon található textilpelenkák jöttek be .Jó vastag,szép a mintával vannak,és már egy fél éve mosom rendszeresen (főzöm)és nincs semmi bajuk.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Üdv.

2012. máj. 12. 09:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de engem konkrétan ez érdekel.
2012. máj. 13. 08:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként megnéztem, tényleg szépek. Csak sajnálom, hogy a kérdésre nincs senkinek se infója
2012. máj. 13. 08:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Lassan már úgyse aktuális. Talán már most se :(
2012. máj. 14. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!