Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák szerintetek elfogadják...

Anyukák szerintetek elfogadják a C&A-ban a DM kupont 98-as ruhára?

Figyelt kérdés
Most lehet butaságot kérdezek,de 92-es méretű ruha, alig jó egy 3 éves gyerekre.Lehet az én kisfiam nagy 2 évesen,de a 92-es méret éppen jó még neki. Tehát jobb neki a 98-as.Konkrétan bodycsomagot akarok venni.Szerintetek?
2012. máj. 11. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogadják el, de tegyél mindenképpen egy próbát.
2012. máj. 11. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egy olyan ruhát vettem, amiben 92-98-as méret volt írva, és nem akarták elfogadni. De mivel nem volt sima 92-es méretben, végül elfogadták, de akadékoskodtak. De egy próbát megér.
2012. máj. 11. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt írja a kuponon,hogy 92-es méretig.
2012. máj. 11. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak azt fogadják el, amit a babaruha és nem a gyerekruha osztályról veszel. A babaruhákhoz ki van írva, hogy 56-ostól 92-esig, a gyerekruhákhoz pedig 92-estől 168-asig kb.

Egyszer elmagyarázta nekem egy eladó, mert én a gyerekruha 92-est akartam megvenni, hogy arra már nem vonatkozik a kupon, csak a babruhákra, onnan kell a 92-est megvenni.

Aztán ha szerencséd van, nem veszik észre és engedik, bár kétlem.

2012. máj. 11. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 92es gyerekruhát vettem a fiamnak 2szer is, és engedték. Vagyis először egy tavaszi kabátot, utána meg egy térdgatyót pólóval. Nem szólt senki egy szót se, hogy nem lehet, igaz az én fiam nem is hord már semmilyen babás ruhát, így nem is tudtam volna mit venni.

Egy próbát megér, de szerintem már a 98ast nem fogják engedni.

2012. máj. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!