Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti adtok csak simán vajas/marg...

Ti adtok csak simán vajas/margarinos kenyeret a gyereknek?

Figyelt kérdés

Egy rádiós műsorban említették, hogy olvasták valahol a neten: egy édesanyát kinevettek a játszótéren, amiért csak sima vajas kenyeret adott enni a gyermekének. Azzal indokolták az anyukák, hogy ilyet a régi időkben volt szokás enni, nem manapság.

Mit gondoltok erről? Tekintsünk el az illető anyagi helyzetétől: tehát tételezzük fel, hogy nem azért adta a gyereknek, mert másra nem telik.

Ez ciki dolog lenne?

2012. máj. 10. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sokszor adok neki margarinos kenyeret, ráadásul jó vastagon megkenem.

Sokszor próbálkozom valamit rátenni, már az összes variációt kipróbáltam, de nem kell neki. Ha rá van kenve, pl. a májkrém akkor az egészet otthagyja, ha szalámi, sonka, akkor pedig ledobálja.

Ha sajtot kap, azt villámgyorsan leeszi róla és követeli tovább. Olyankor csak sajttal lakna jól.

Én azt csinálom, hogy sima "vajas" kenyeret kap először, majd ha már evett elfogadható mennyiséget, utána jön a fogára való. Ez az említett sajt, és a zöldségek.

Ha tehetné, képes lenne sajttal nyers uborkát, paradicsomot és paprikát enni magában. Ettől viszont nem lakik jól csak ideig-óráig.

Szerintem semmi kivetni való nincs a vajas kenyérben!

2012. máj. 10. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondok jobbat, az én négy éves fiam sokszor ÜRES kenyeret eszik, mert ahhoz van kedve.

De amúgy szereti a vajas és a zsíroskenyeret is.

Különben az oviban is szokott lenni sima vajaskenyér, vagy lekvároskenyér, én ebben semmi cikit nem látok.

2012. máj. 10. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha megeszi nyugodtan.

Egy paradicsom,paprikával nagyon is finom.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 11. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Tegnap nyílt nap volt az oviban. Uzsonna sonkás margarinos kenyér. A gyerekek 75%-a fogta a sonkát és letette róla és margarinos kenyeret evett paradicsommal (köztük az én lányom is).

A kérdésre válaszolva, én is szoktam reggelire enni margarinos kenyeret (de friss kiflivel az igazi) enni reggelire kakaóval. Lányomnak szoktam felkarikázni kiflit, és minden szeletet megkenek margarinnal és teszek rá egy-egy szelet uborkát. Imádja.

2012. máj. 11. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!