Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti adtok csak simán vajas/marg...

Ti adtok csak simán vajas/margarinos kenyeret a gyereknek?

Figyelt kérdés

Egy rádiós műsorban említették, hogy olvasták valahol a neten: egy édesanyát kinevettek a játszótéren, amiért csak sima vajas kenyeret adott enni a gyermekének. Azzal indokolták az anyukák, hogy ilyet a régi időkben volt szokás enni, nem manapság.

Mit gondoltok erről? Tekintsünk el az illető anyagi helyzetétől: tehát tételezzük fel, hogy nem azért adta a gyereknek, mert másra nem telik.

Ez ciki dolog lenne?

2012. máj. 10. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Én nem adok, mert vajat nem tartunk, a margarin meg nem egészséges. Azonkívül egyébként sem szereti túlzottan a fiam a kenyeret. És én is próbálok gazdagabb szendvicseket készíteni, ha már úgy alakul, hogy azt eszünk.
2012. máj. 10. 18:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? Én még zsíros kenyeret vagy lekváros kenyeret is adtam neki. Sőt,mi is többször vacsorázunk azt. Mostanában zöldhagymával.

Semmivel sem jobb,sőt rosszabb, ha parizer és egyéb műkaja van a kenyéren.

2012. máj. 10. 18:07
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mi ez az egészséges, nem egészséges... de mi arra a garancia, h pl a vaj.. az vaj?

Kb 1 étel egészséges, az pedig az anyatej. Slusszpassz.

Szerintem sem ciki!

Meg az ételek nem korhoz kötött dolgok. Ez most kb olyan, h már nem divat a téli fagyi.. és mégis van aki szereti? Akkor az ne is egye meg egyszer egyszer, mert már van helyette más, modernebb édesség?:D

Mindenki azt eszik, ami jólesik neki és szereti.

2012. máj. 10. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam nagyon szereti zold paprikával,szerintem jo reggeli meg uzsinak is:)
2012. máj. 10. 18:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
ezt a hülyeséget! Kb. kétéves korában nem is volt hajlandó mást enni reggelire, csak vajas kenyeret (szerencsére paradicsommal, uborkával stb.) A gulyás, a pörkölt, a halászlé stb. stb. is régi kaja, azt is ciki adni?
2012. máj. 10. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Magában a vajas kenyeret nem eszi meg, csak ha van rajta valami. Sajt, vagy felvágott, vagy tojá, de szerintem nem ciki, én is szeretem a friss vajas kenyeret!
2012. máj. 10. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt gondolja,hogy "ciki",annak sok mindene meglehet és sok mindene meglehetett gyereknek is,esetleg "fenn hordom az orrom" típus lehet.

Zsíros kenyér,esetleg kis színes paprikával megszórva, vajas k., túrós k., lekváros, tejfölös,szalonnás... sőt,1 időben rá volta kapva a vajas kenyér cukros kakaóval megszórva kenyérre is!

Üdv: 25 éves 3 gyerkőcös anyuka

2012. máj. 10. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

imádja a fiam a sima vajas kenyeret:o)

téli fagyit is:o)))

nem ciki dolog szerintem

2012. máj. 10. 19:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Margarinos kenyér rendszeres nálunk, mert imádja a lányom!!! Megkérdezem mindig, de legtöbbször nem kér rá semmi felvágottat! Amúgy én is imádom csak margarinnal!
2012. máj. 10. 20:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki!Mi is szoktunk vajas kenyeret enni,vagy lekvárosat,túrósat stb- és a gyerekek is szeretik nálunk.Az ovis lányom imádja a vajas kenyeret tejjel,én pedig örülök,mert így legalább megissza a tejet is. :)
2012. máj. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!