Ti adtok csak simán vajas/margarinos kenyeret a gyereknek?
Egy rádiós műsorban említették, hogy olvasták valahol a neten: egy édesanyát kinevettek a játszótéren, amiért csak sima vajas kenyeret adott enni a gyermekének. Azzal indokolták az anyukák, hogy ilyet a régi időkben volt szokás enni, nem manapság.
Mit gondoltok erről? Tekintsünk el az illető anyagi helyzetétől: tehát tételezzük fel, hogy nem azért adta a gyereknek, mert másra nem telik.
Ez ciki dolog lenne?
Miért lenne ciki? Én még zsíros kenyeret vagy lekváros kenyeret is adtam neki. Sőt,mi is többször vacsorázunk azt. Mostanában zöldhagymával.
Semmivel sem jobb,sőt rosszabb, ha parizer és egyéb műkaja van a kenyéren.
Nem tudom mi ez az egészséges, nem egészséges... de mi arra a garancia, h pl a vaj.. az vaj?
Kb 1 étel egészséges, az pedig az anyatej. Slusszpassz.
Szerintem sem ciki!
Meg az ételek nem korhoz kötött dolgok. Ez most kb olyan, h már nem divat a téli fagyi.. és mégis van aki szereti? Akkor az ne is egye meg egyszer egyszer, mert már van helyette más, modernebb édesség?:D
Mindenki azt eszik, ami jólesik neki és szereti.
Aki azt gondolja,hogy "ciki",annak sok mindene meglehet és sok mindene meglehetett gyereknek is,esetleg "fenn hordom az orrom" típus lehet.
Zsíros kenyér,esetleg kis színes paprikával megszórva, vajas k., túrós k., lekváros, tejfölös,szalonnás... sőt,1 időben rá volta kapva a vajas kenyér cukros kakaóval megszórva kenyérre is!
Üdv: 25 éves 3 gyerkőcös anyuka
imádja a fiam a sima vajas kenyeret:o)
téli fagyit is:o)))
nem ciki dolog szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!