Mik az esélyei a babámnak ha a 30. hétre születik?
Figyelt kérdés
egész nap fáj, feszít a derekam, néha a hasam alja is, már kb. 5ször keményedtem ma és néha belém nyilalnak ilyen mensi szerű görcsök, most nem rég meg be is szédültem egy fél percre.. gondolom nem jósló 30 hetesen
köszönöm a válaszokat előre is
30+3 hkm
2012. máj. 6. 14:37
1/9 anonim válasza:
Ha rosszul érzed magad, menj be a kórházba!
2/9 anonim válasza:
Én mennék azonnal az ügyeletre, hogy kapjon a kicsi tüdőérlelőt. Mekkorára saccolják a babát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/9 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad, menj kórházba. De ne idegeskedj! Nekem kb 2 hete nyilal ott alul meg néha mensis görcs is van meg keményedik a pocak. Szerintem csak "gyakorol" a méhed. Igaz én mar a végét járom. Kitartást!
4/9 anonim válasza:
Menjel be szerintem is a korhazba, ha csak joslok legalabb megnyugszol, ha nem akkor kapsz tudoerlelot, ami nagyon fontos a koraszulott babaknak.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ezt mind infúzión keresztül adják?
2012. máj. 6. 15:00
6/9 anonim válasza:
Múlt héten begörcsöltem,éjjel, 2 óra folyamatos görcsöm volt!másnap elmentem dokihoz!kinyílt a külső méhszáj!a doki megijesztett,h koraszülött lesz a picim!emelt adag magnézium és egész napos fekvés!én pedig mindent betartok! Mutasd meg magad dokinak,az a biztos!lehet h nem jelent semmit,de az is lehet,h nem jó! 30hkm
7/9 anonim válasza:
Szia! Mi van veled?elmúlt? Vagy bementél a kórházba?
8/9 anonim válasza:
Egy ismerősöm 28. hétre született, és az nem most volt, hanem 20 éve, amikor még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány. Semmi baja, egészséges, 20 éves, fizikailag nagyon jó erőben lévő srác.
9/9 anonim válasza:
Nagyon jók az esélyei, egészséges baba lehet.
Egyik ismerősöm a 25. hét környékén szült, ma már 8 éves a kislánya, semmi baja!
De azért kívánom, hogy még legalább 5-6 hétig húzd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!