Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 éves körüli gyermeknek mit...

5 éves körüli gyermeknek mit mondtatok, hogy születik meg a kisbaba?

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 4 éves múlt.Ö annyit tud,a öcsi anya hasából születik.Anya és apa szeretik egymást és született öcsi.
2012. máj. 5. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Annyit, hogy az anyuka hasában nö meg, és amikor kijön, akkor születik meg. Ha netán kérdezi, hogy HOL jön ki - mert ez sokszor eszükbe jut, akkor megmondhatod, hogy van egy speciális kijárat (kiskapu), ami ilyenkor kinyilik.
2012. máj. 5. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a Sehány éves kislány c. könyvet. Ízléses, gyönyörű képekkel, őszintén és egy ovis számára is érthetően van leírva a terhesség és a születés. Én ebből a könyvből meséltem el a a kisfiamnak, hogy mi történik velem. Megértette és nem maradt benne kérdés.

[link]

2012. máj. 5. 15:47
 4/5 anonim válasza:

Én is feltettem ezt a kérdést 6 évesen, de a nővéremnek, aki akkor 14 volt, és elmondta az igazat :-).

Utána anyukáméknak, ők meg próbálkoztak az anya hasában nő dumával, nem tudtam, ki mond igazat :-).

Vicces volt.

2012. máj. 5. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Sehány éves kislány könyv a legjobb ötlet!!!!

Gyönyörűszép, ízléses könyv, gyakorlatilag mindent realisztikusan elmond, de azt mégis úgy, hogy nincsen benne semmi kínos, vagy megterhelő egy akármilyen kicsi gyerek számára sem!

Amikor én voltam kicsi, a kedvenc könyvem volt, bár tesóm sajnos sosem született. És szerintem ennek a könyvnek hála, hogy engem igazán sosem kellett drasztikusan felvilágosítani, mert már kb. 3 éves koromtól "képben" voltam.

2012. máj. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!