5 éves körüli gyermeknek mit mondtatok, hogy születik meg a kisbaba?
Ajánlom a Sehány éves kislány c. könyvet. Ízléses, gyönyörű képekkel, őszintén és egy ovis számára is érthetően van leírva a terhesség és a születés. Én ebből a könyvből meséltem el a a kisfiamnak, hogy mi történik velem. Megértette és nem maradt benne kérdés.
Én is feltettem ezt a kérdést 6 évesen, de a nővéremnek, aki akkor 14 volt, és elmondta az igazat :-).
Utána anyukáméknak, ők meg próbálkoztak az anya hasában nő dumával, nem tudtam, ki mond igazat :-).
Vicces volt.
A Sehány éves kislány könyv a legjobb ötlet!!!!
Gyönyörűszép, ízléses könyv, gyakorlatilag mindent realisztikusan elmond, de azt mégis úgy, hogy nincsen benne semmi kínos, vagy megterhelő egy akármilyen kicsi gyerek számára sem!
Amikor én voltam kicsi, a kedvenc könyvem volt, bár tesóm sajnos sosem született. És szerintem ennek a könyvnek hála, hogy engem igazán sosem kellett drasztikusan felvilágosítani, mert már kb. 3 éves koromtól "képben" voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!