Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek számít, hogy a babátok...

Nektek számít, hogy a babátok melyik hónapban/évszakban születik?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nem gondoltam erre amikor terhes lettem. Utólag visszagondolva nagyon örülök, hogy tél elején született, mert nem bírtam volna akkora hassal a 40 fokos melegeket. Novemberben szültem, de októberben még így is volt, hogy tikkasztó volt a hőség, ami nem esett túl jól.

Én csak emiatt szavazok a téli babára. :)

2012. máj. 2. 20:47
 2/12 nittababy ***** válasza:
100%
szerintem nem az a fontos hogy mikor születik hanem hogy egészséges legyen!!
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, eddig azt mondtam volna, hogy nem. Most 38 hetes vagyok, ez az idő tökéletesen kikészített, így jelenleg az az álláspontom, hogy nyári kismama nagyon nem szívesen lennék. :D De más okból tök mindegy egyébként.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem hogy tavaszi babám van, de ha téli baba lett volna, akkor sem lettem volna szomorú. Azt nem tudom hogy hogy bírják ilyen melegben nagy pocakkal.
2012. máj. 2. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem számított volna, ha tudom "szabályozni". Ugyanis április végétől majdnem nyár végéig borzalmas szénanátha gyötör már 20 éve.

Mivel azonban voltak akadályai (nőgyógyászati problémák mindkettő terhesség előtt), így nem sikerülhetett terveznem. Konkrétan örültem, hogy sikerült teherbe esnem.

Az első gyerekünk májusban született, a másodikat július közepére várjuk.

Az első kislány, vele valahogy el-elkerült az allergia abban az évben, szinte csodaként éltem meg.

Most 29 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen van bajom, totál elért a nátha.

Szóval ha tehettem volna, csakis emiatt számított volna.

2012. máj. 2. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első fiam májusban született és szuper jó volt így. A második becsúszott és márciusi, így is jó volt. Tavaly úgy szerveztük,hogy a harmadik is tavaszi legyen. Sikerült is, de sajnos elvetéltem, ő áprilisi lett volna.. Aztán sikerült a próbálkozás, jelenleg 26 hetes kismama vagyok. Előre félek a nyári pocakos hónapoktól,mert már most iszonyúan szenvedek a melegtől. Augusztusban fogok szülni és félek a melegtől...!
2012. máj. 2. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Én február végén szültem. Nem igazán érdekelt, hogy milyen évszakban születik, de ha már választani lehetne, akkor én lennék a kivétel, nekem jobb lett volna nyáron pocakosnak lenni. Utáltam, hogy annyi göncöt magamra kellett vennem télen pocakosan, az öltözködés kész tortúra volt, ráadásul nem mentek rám a csizmáim és a téli cipőim, mert annyira vizesedett a lábam. Nekem sokkal kényelmesebb lett volna nyáron.

Viszont az nagyon jó volt, hogy mire ki lehetett vinni a babát egész jó idő lett, és nagyokat sétálhattunk.

2012. máj. 2. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szerettem volna nyári babát, hogy a télre megerősödjön! Most 31 hetes vagyok, most már elgondolkodnék rajta, akkor mikor is szülessen?! Nem bírom a meleget, és mi lesz még itt június- júliusra!
2012. máj. 2. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nyári babát szeretnék a legjobban, és decemberit a legkevésbé! De tök mindegy, csaj jönne már...
2012. máj. 2. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi tavaszra tervezzük. Téli babát nem szeretnénk, szerintem jó lesz ilyenkor, már ki is lehet menni, nincs hideg és annyira meleg sem.
2012. máj. 2. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!