Nektek számít, hogy a babátok melyik hónapban/évszakban születik?
Őszintén szólva nem gondoltam erre amikor terhes lettem. Utólag visszagondolva nagyon örülök, hogy tél elején született, mert nem bírtam volna akkora hassal a 40 fokos melegeket. Novemberben szültem, de októberben még így is volt, hogy tikkasztó volt a hőség, ami nem esett túl jól.
Én csak emiatt szavazok a téli babára. :)
Nekem számított volna, ha tudom "szabályozni". Ugyanis április végétől majdnem nyár végéig borzalmas szénanátha gyötör már 20 éve.
Mivel azonban voltak akadályai (nőgyógyászati problémák mindkettő terhesség előtt), így nem sikerülhetett terveznem. Konkrétan örültem, hogy sikerült teherbe esnem.
Az első gyerekünk májusban született, a másodikat július közepére várjuk.
Az első kislány, vele valahogy el-elkerült az allergia abban az évben, szinte csodaként éltem meg.
Most 29 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen van bajom, totál elért a nátha.
Szóval ha tehettem volna, csakis emiatt számított volna.
Én február végén szültem. Nem igazán érdekelt, hogy milyen évszakban születik, de ha már választani lehetne, akkor én lennék a kivétel, nekem jobb lett volna nyáron pocakosnak lenni. Utáltam, hogy annyi göncöt magamra kellett vennem télen pocakosan, az öltözködés kész tortúra volt, ráadásul nem mentek rám a csizmáim és a téli cipőim, mert annyira vizesedett a lábam. Nekem sokkal kényelmesebb lett volna nyáron.
Viszont az nagyon jó volt, hogy mire ki lehetett vinni a babát egész jó idő lett, és nagyokat sétálhattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!