Ismeri valaki a FREYCOO puhatalpú cipőit? Milyenek?
A gyerekem első cipője Liliputi volt. A bokájánál picit nyomta a lábát, meg túl zárt is.
Aztán volt Pediped szandál. Gyönyörű meg minden, de már kilencezerbe kerül, azt egy kicsit sokallom egy benti cipőért. Ja, meg egy kicsit csúszkált is!
De a szandál fazon tetszik, mert nyáron nem akarok zárt vastag zoknikat húzni a lábára.
Most találtam rá erre a Freycoo-ra és a Little Blue Lamb-re. És mindkettőnek van csúszásgátló a talpán! Micsoda találmány!
Szóval Nektek bevált a LBL? Nem tudod véletlenül, milyen gyártmány? Mert a Freycoo az kínai.
Kínai az LBL is. Dehát már az a hamisítvány, amit nem kínában gyártanak :DDD Amúgy attól lehet jó minőségű.
Lehet ennél a kérdésnél itt vagy? Most válaszoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kedves Utolsó!
Te tetted fel a kérdést az Lbl-lel kapcsolatban? Akkor végül nagyon elégedettek vagytok vele, igaz?
Persze tudom, hogy végeredményben minden kínai, mert a nagy amerikai gyárak is mind ott termeltetnek...Csak az érdekelt volna, hogy maga a cég honnan való. Mert a Freycoo, mint cég kínai. De azt hiszem az is Nagy-Britanniában van bejegyezve (mert Ltd.). Na, mindegy.
Igazából az a lényeg, hogy jó minőségű legyen, de annyi ócska szemetet gyártanak a világon, hogy ezt sokszor nehéz eldönteni. Ugyanakkor meg nagy márkákért annyi pénzt elkérnek csak a nevük miatt, mert a termék előállítási költsége messze alulmarad az árához képest. Én például már megszerettem a hipermarketek sajátmárkás 100 %-os gyümölcsleveit, amióta a kedvenc márkám ára annyi lett, mint egy liter benziné...
Most akkor honnan lehet tudni, hogy mi a hamisítvány, és mi legális? Ez lehet, hogy költői kérdés marad...
:) Hm, hát ez az. Mindent csak tapasztalva lehet megtudni.
Nálunk bevált, remélem nektek is jó lesz.:)
Az én lányom Freycoo cipőkben és csizmákban nőtt fel. Bátran ajánlom mindenkinek! Nem ortopéd cipő, mivel egészséges gyerekeknek nincs is arra szüksége... de van rajta csúszásgátló talp, teljesen puha, még a gumitalpú is. Nagyon tetszik a lányomnak is, már igényei is vannak...
Az Ltd. nem Angol, hanem angolul a Kft.a világ bármely pontján lehet a cég székhelye. A Freycoo kínai gyárban készül, de francia tervezők tervezik. Egy termék minősége nem hiszem a kontinenstől függ, hanem a minőségbiztosítástól. :) Nekünk még egy cipővel sem volt gondunk... csak kinőtte a lányom! (8 pár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!