Puhatalpú bőrcipője van a babátoknak? Jó?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek és jónak tűnnek, de eddig sajnáltam olyan sokat adni érte. Most találtam viszonylag olcsón, de tapasztalatokat szeretnék kérni.2011. febr. 2. 16:14
1/12 anonim válasza:
Én varrtam ... a neten van szabásminta baby bootie néven fut nagyon jó ! A lányom szereti és én is.
az aldiban egy ezresért láttam de mivel én is meg tudom csinálni nem vettem meg. a kistesónak varrtam minden méretben biztos Ő is szeretni fogja.
2/12 anonim válasza:
Fiamnak ilyen van,nagyon jó
3/12 anonim válasza:
szerintem erre gondolt a kérdező... 1. voltam.
amit a 2. v. linkelt az már járó babának való. a puhatalpú meg az újszülötttől a még tipegőnek bezárólag
4/12 A kérdező kommentje:
Én varrni sajnos nem tudok. :-(
Erre, ilyenre gondoltam: [link]
2011. febr. 2. 16:20
5/12 anonim válasza:
második vagyok.vagy nem ilyen puha talpúra gondoltál,hanem tutyira?mert amit linkeltem azt is puha talpúnak hívják,első lépés cipő
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, igen, olyanra, amilyet a 16:19-es link alatt is van. Csak eddig 3000 felett voltak, most olcsóbb.
Nem utcainak kell, hanem lakásban totyogashoz, vagy homokozóban játszáshoz, ilyesmi.
2011. febr. 2. 16:24
8/12 anonim válasza:
ja értem.én homokozóba biztos nem adnám rá,de persze nem ez volt a kérdés
9/12 anonim válasza:
Kisfiamnak van es nagyon jo. Viszont fel kene neki probalni mert mi amikor kaptuk (ajandekba)meg egy picit nagy volt neki es a gumi resz kidorzsolte a bokajanal. :( Aztan vartunk 2,5 honapot es most mar nagyon jo. Ugyhogy csak akkor vedd meg ha vegig er benne a laba vagyis csak pici fel cm van a labuj es a cipo vege kozott mert ha nagy akkor lotyog, nem stabil a laban es kidrozsoli a pici bokajat.
10/12 anonim válasza:
Kisfiamnak is van ilyen cipője. Nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!