Mit tennétek/tesztek, ha a puhatalpú kiscipő lábfejnél szoros?
Figyelt kérdés
Még nem jár a babám, de már álldogál és lépeget kapaszkodva. Úgy gondoltuk, hogy első cipőnek puhatalpú kiscipőt veszünk neki!
Teszveszen vettük, hosszra jó, még nagy is, de nehezen adom rá a kisfiamra, és szerintem szoros is felül.
Járt már valaki így? Tudott ezzel valamit kezdeni?
Esetleg arra gondoltam, hogy kicserélem a gumirészt hosszabbra, és akkor már nem lesz szoros...
(Littleshoes fajta)
2011. máj. 5. 07:59
1/2 anonim válasza:
Ha szorítja, rá sem adom, mert csak kínzás neki. És ráadásul tönkreteszi a lábát, a vérkeringését a szoros cipő.
2/2 anonim válasza:
Én egy bőrszalagot fűztem bele. Nem a legjobb megoldás volt, de legalább nem szorította. Szerintem jó ötlet, ha a gumit kicseréled!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!