Szülés után mikor volt jo nektek a szex? Én ugy érzem, lehet hogy kiröhögtök, de szűkebbre varttak össz, probálkozunk mi, de nem megy. ötletek.
Az, hogy szülés után mikor lesz jó a szex, nagyon változó, és többen tapasztalják, hogy "szűkre szabták", de nem kell megijedned, a későbbiekben lehet ez előny is :)
Fontos most, hogy türelmesek legyetek és ne adjátok fel a próbálkozást (vegyétek úgy, mint az első alkalmat). Segíthet a síkosító gél használata és az, ha megnyugtató és a magadéhoz hasonló történeteket hallasz, illetve a tényeket a szülés utáni első együttlétről:
Remélem, hogy getítettem :)
bár én császáros voltam, és mégis úgy éreztem, hogy "szűkebb" vagyok. a vágy hiába volt meg, valahogy mégsem ment zökkenő mentesen a dolog... :)
2-3 hónapos volt a kicsink, amikor próbálkoztunk először
aztán egyre jobb lett, én úgy éreztem mintha bele kellene jönni újból
nálunk a terhesség alatt sem volt szex egyéb okok miatt, tehát elég sok hónap kiesett
most már 6 hós a fiunk, és mondhatom minden ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!