Tényleg rossz anya vagyok?
Szóval van egy 2,5 éves kislányom és 33 hetes terhes vagyok.
Azt tudni kell,hogy nagyon jó a hallásom.Tehát az van,hogy szoktam fülhallgatón zenét hallgatni,akkor is,ha a gyerekem velem van.Persze csak az egyiket rakom be,és nem állandóan.
Általában akkor,ha valahol van és várok rá és amikor kijön nem teszem egyből el vagy vásárláskor,mert a kedvenc rádióműsorom megy.Vagy a játszótéren,ha nincs ott senki ismerős.Van autóm,tehát,ha ott hívnak.Néha séta közben...Szóval elég sűrűn.Persze csak ha ketten vagyunk,ha többen akkor soha.A lányomat egyáltalán nem zavarja.Viszont többen elítélnek,hogy milyen rossz anya az ilyen és hasonlók.Mikor zenét hallgatok ugyanúgy beszélgetünk,játszunk meg minden.
Nem hiszem, hogy ez lenne a jó vagy rossz anyaság fokmérője.
Magánvéleményem, hogy a gyereket is megtisztelem azzal, hogy ha vele foglalkozom, akkor rá figyelek - így nálam a módszered kilőve, de nem vagyunk egyformák. Ha a gyerekkel való foglalkozás közben zenét hallgatok, akkor az csakis közös zenehallgatás, vagyis a hifiből szól a zene, nem a telefonból vagy mp3-ból. De nem ettől leszel rossz anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!