Mi a véleményetek? Ha valakinek gyereke van, megszűnik létezni, mint nő?!
Az imént olvastam ezt a választ egy másik kérdésnél. Érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről... Szerintem természetes, hogy a gyerek az első, de nem túlzás ez egy kicsit?
"VAN EGY GYEREKED!
Neked ő az első, az ő érdekei számodra a legfontosabbak, ha nem vagy boldog, old meg a férjeddel, ha nem megy, hát megszívtad, a te bajod. A bánatos f@sznak kell ilyen embereknek gyerek..."jaj nem vagyok boldog a házasságban mert nem jó a sex"- ki a bánatot érdekli a saját boldogsága, amikor van egy gyereke???
Ne legyél már ilyen önző paraszt, ne akarj rosszat a gyerekednek és szedd össze magad.
ÉS IGEN, TEDD FÉLRE A SAJÁT VÁGYAIDAT A GYEREKED ÉRDEKÉBEN!
Tán erről szólna az anyaság, ha eddig nem tűnt volna fel..."
16-os. Azért ez nagyon nagyon nagyon ritka. Főleg ,hogy a szülőágyon vegyék észre. Ha már valaki rákos annak vannak tünetei, azt észre lehet venni vérképen és orvosi vizsgálaton is. Főleg ,hogy ilyenkor sűrűbben lehet rákszürés is. Annyira értelmetlenül írtad le.... mindegy.
Ez egy állapot ami javulhat és egy jó társ ilyenkor nem hagyja el a másikat. De mivel ez iszonyatosan ritka eset azért ne keverjük már össze azzal,hogy amíg nem volt gyerek jó volt a szex és kellett. Utána meg sz@rom le a párom igényeit. Azért sok esetben meg is érdemli a nő ha egy idő után megcsalja a párja vagy elhagyja. Mintha csak a gyerek miatt szexelt volna vele, utána meg semmi...
Kedves Társaim, azok, akik lepontoznak pl. és mindenki, amikor pl. megkérdezem, hogy Ti elhagynátok-e emiatt az uratokat, és semmi egyéb nem hangzik el a kommentben, s ti erre pontoztok negatívan, ebből süt, hogy mennyire nem a kommenttel van bajotok, hanem velem.
És szeretném elmondani, hogy amit leírtam, az nem sarkítva van, és ugyan nem fordul elő minden második nővel, de bizony ez úgy igaz, ahogy leírtam, minden szava igaz, az a hölgy, az én kedves ismerősöm bizony a 9 hónap alatt betegedett meg, és előtte járt szűrésre, és igen, igen, ott a szülőágyon vették észre, és igen, ott vágták fel és varrták vissza azzal a lendülettel, mert felesleges lett volna próbálkozni a műtéttel. És igen, derékig szétsugarazták.
És nyilván nem sok ember tud róla, nekik pl. azóta milyen remek a szexuális életük.
És lehetnek párok, akiknél ha természetesen nem is ilyen gond van, de hasonló fizikális okok.
És tudjátok, az a baj, hogy most sokak ismét nekiesnek a lefelekezecskének, mielőtt átgondolnák, miről is írtam.
(Én azt hittem, beszélgetni jöttünk ide, s én épp emiatt senkit nem tudnék lepontozni, aki más véleményen van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!