Kistesó kérdése. Jo lesz igy? Tapasztalatokat várok.
Kislányom lassan 11hos, és ugy tervezzük, hogy kb 3-4 éves korára lenne kisteso.
Aki tapasztalta már, hogy milyen kiváncsi lennék!!!
Az előny vagy hátrány a több?
Nagy korkülönbséget nem szeretnénk, de én szeretnék dolgozni a 2. előtt, mivel most gyesen vagyok.

szia! köztünk az öcsémmel 6 év különbség van. ezt már nagyon soknak érzem.
bár amíg kicsik voltunk, jó volt, én mindent imádtam csinálni az öcsi körül (etettem, olajoztam, pelusoztam stb.- ez nekem játék volt) és sokat játszottunk.
aztán engem elkezdtek érdekelni a fiúk, többet jártam el otthonról, amit az öcsém nagyon nehezményezett. akkor megszakadt valami köztünk, ami most, tíz évvel később kezd visszarendeződni.
évekig nem értettük meg egymást, sokat veszekedtünk (persze ha baja volt, mindig hozzám jött :). most, hogy már ő is felnőtt, megint jó tesók vagyunk :)
Sziasztok és köszönöm.
A 6 év nem jo, már sokallom- és ha az iskolát kezdi lányom segiteni szeretnék neki, és foglalkozni vele, mert az alapok a legfontosabbak- egy életre utálhatja a sulit, ha rosszak az alapok.
A 2év is kiesik, mivel dolgozni szeretnék 1 évet- mert most csak gyest kapok...(fősuli után kevés munkaidővel született lányom)
Szoval kb 3-4 év marad sztem....vkinek még tapasztalat???

Első lányom 5 hós kora óta nem védekekztünk, most 13 hós és 7 hetes vagyok. Mi így szerettük volna, hogy minél előbb legyünk túl a nehezén, és később nekik is jó lesz, hogy kevés a korkülönbség köztük.
A harmadiknál terveztem azt, hogy a másodikat bölcsibe adom, ha 2 éves lesz és doglozok egy kicsit, de párom már most emlegeti a harmadikat:-)
Én is gyesen vagyok, 4 órás minimálbéres állásom volt, és bevállaltuk így is.

Igaz, hogy én még csak az elsőt várom, de úgy tervezzük, hogy ha már ovis lesz, akkor megcsinálom a jogsit, addigra ki lesz fizetve a házunk utolsó részlete, nem lesz semmilyen hitelünk, akkor jöhet a kistesó. 3-4 évet tartom én is az ideálisnak. A bátyám és köztem is 3 év van szinte napra pontosan (2nap különbség), és nagyon jól kijövünk.
Az ő fiai között szintén majdnem napra pontosan 2 év van (8nap különbség), imádják egymást, a kicsi azért mehetett korábban oviba, mert a bátyja már ovis volt, és hamar szobatiszta lett a kicsi is. Így 2 és fél évesen mehetett a tesóval oviba, amit mindketten imádnak. A kicsi most 3, a nagy 5 éves.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!