Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szüléskor mennyi időt kell...

Szüléskor mennyi időt kell általában a kórházban tölteni? Mennyi idő után mehettetek haza?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A protokoll szerint a babát már 48 órásan haza lehet engedni, de az anyát csak 72 órával szülés után. Persze egyszerre engedik őket haza :) Papíron. Mert nálunk úgy volt, hogy már alig volt szabad ágy, és kérdezték, hogy szeretnék-e holnap hazamenni, na ná hogy akartam, mondták, hogy ha nem sárgul be a gyerek, akkor 48 órásan mehetünk. Mentünk is :) Másnap mentem varratszedésre, és papíron csak akkor mentem el, akkor kaptam zárójelentést is.
2009. jún. 22. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a Jahn Ferencben kéredztem.Ott azt mondták,hogy a szülés napja a 0. nap,utána sima szülésnél még 3 nap.Ha közben besárgul,akkor még ott kell maradni.
2009. jún. 23. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
November 10.-én szültem este 8 után 13.-án itthon voltunk.
2009. jún. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!