Hogy becézik a Loréna nevet, tudom, hogy nem gyakori de szerintetek szép név?
Még sosem hallottam ezt a nevet, a beceneve talán lehet Lori, Rena.
Nem rossz szerintem, de azért a saját lányomnak nem adnám.
Miért nem adnám?
Egyszerű a válasz, most figyelj, más nevek jobban tetszenek. :D Nincs bajom a Loréna névvel (most hallottam először), normális, viselhető, de nekem vannak más nevek, amik sokkal jobban tetszenek. :)
Én már hallottam, van egy kanadai énekesnő is, akinek ez a keresztneve. Nekem nem tetszik, nem tudom jól megfogalmazni, de nekem ez olyan "semmilyen" név. Nem látok benne semmi szépet, különlegeset.
Becézés: Lori, Lora, Reni, Rena, Loli.
8-as voltam:
Ha felteszel egy kérdést, akkor miért nem fogadod el mások esetlegesen negatív véleményét is? Szerintem mindenki jószándékúan válaszol egy ilyen kérdésre, hogy neki tetszik vagy nem tetszik egy név. Nekem pont nem tetszik, neked meg igen, nincs ezzel semmi gond.
Nem azt írtam én sem, hogy ronda, vagy borzalmas.
Magdolna százszor rosszabb szerintem, szóval ha az lett volna a kérdés, hogy Loréna vagy Magdolna, akkor Loréna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!