Korina mennyire gyakori név? Szép név? Hogy becézik?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 21:26
1/13 anonim válasza:
Elég ritka. Én nem ezt választanám, neked túl rideg a "k" és az "r" miatt, nem olyan lányos név... nem tudom máshogy megfogalmazni :-S De ha neked tetszik, akkor ne törődj azzal, hogy ki mit gondol. Lényeg, hogy passzoljon a vezetéknévvel és hogy tetszen. Becézni Korinak szokták, de úgy variáljátok, ahogy nektek jó :-)
2/13 anonim válasza:
Ha már hasonló nevekben gondolkodsz, akkor én javasolnám a Karina nevet. Nekem van ilyen nevű kislány ismerősöm, és tetszik a neve. A Korina is szép, bár én ezt a nevet még sosem hallottam.
3/13 anonim válasza:
Nalunk gyakori(erdely,romania).Es szerintem szep nev.
4/13 anonim válasza:
pécsett ismerek egyet. korinak becézik.
5/13 anonim válasza:
Én is ismerek egyet, őt Koná-nak becézik.
6/13 anonim válasza:
Szia!Az én keresztlányom Korinna!Őt két n-nel írják.Korinak,Kokónak hívjuk Őt.Ha tetszik nyugodtan válasszátok de nem szokványos név de szép.
7/13 anonim válasza:
Én is ismerek egy Korinnát (két n-el). Őt Rinninek becézik. Szerintem szép név.
8/13 CookieCora válasza:
Hello! Az én nevem Korina. Én egy n-el írom, és Kori-nak szoktak becézni. Tényleg nagyon ritka, még soha nem találkoztam Korina nevűvel. :3
9/13 anonim válasza:
Szia! Igaz nem mostani kérdés, de az én lányom is Coryna. 2. neve Norah. Coryna Norah. Azért így van írva, mert külföldön született, nem magyar gyerek lett, és fontos szempont volt, hogy itt is, és otthon is ismerjék a nevet. Nekem a legszebb név a Világon :)
10/13 anonim válasza:
Utolsó, szerintem gyönyörű nevet adtál a kislányodnak!❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!