Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos, hogy nem engedtek be...

Jogos, hogy nem engedtek be egy philip russel ruhaboltba (egy plázában) bevásárlókocsival, amin rajta volt 8 hós kisbabám autóshordozója, benne a babámmal (a kocsi üres volt)?

Figyelt kérdés
Ruhát szerettem volna venni,de kint nem hagyhatom a gyerekem,a földre meg nem szívesen tenném le a hordozóval együtt sem + nem biztosítottak helyet arra sem,hogy a kocsit valahol kint hagyjam és biztos ne vigye el senki. Simán kiküldtek :( Még nem fordult velem elő ilyesmi sehol, nagyon meglepett. Elkullogtam,de itthon azért nem hagy nyugodni a gondolat. Mindenhova be szoktak ugyanis engedni.
2009. jún. 22. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha már az emberségről beszélgetünk:

Az Örs vezér téri szakrendelőbe kellett mennünk az akkor 8 hetes kisfiammal. Sajnos kezdetektől fogva lefejt anyatejet, illetve tápszert kap pótlásként. Szoptatni nem tudtam. Mint előrelátó szülők, vettünk autós ételmelegítőt, hogy ilyen esetekben útközben is elkészíthessük a hamit. Mondanom sem kell, épp akkor döglött be. A rendelő melletti Sugárban próbáltuk megmelegítettni a cumisüvegben lévő vizet a tápszerhez (mikroban, mert babavíz volt az üvegben). Az első helyen, egy cukrászdában, nem segítettek, mondván, nem erre a célra van a mikrojuk. Értem én, hogy higéniai előírások, de amikor a pár hetes babátok ott ordít az éhségtől a karotokon...

Végül egy műszaki boltban szántak meg bennünket, s dobták be az egyik bemutató darab mikroba a cumisüveget.

2009. jún. 22. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon érdekes, hogy egy cukrászdában ilyen bunkó módon utasítsanak el. Ja, amúgy a "Lidl-s válaszoló" vagyok. Én anno dolgoztam Burger Kingben, és meg nem tudnám mondani, hányszor melegítettünk bébiételt, tápszert. Ez semmiféle problémát nem okoz. Sőt, nálunk a főnökség (szerintem okosan) úgy is gondolta, hogy ahol ezt megteszik, azt megjegyzi az ember, és később szívesen eszik majd ott. Ezt teszi az okos vendéglátós, a buta meg csak a pillanatnyi hasznot nézi (és ez épp így igaz a kereskedőkre is).
2009. jún. 22. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Le vagyok döbbenve :(

szerintem ha nem engednek be babakocsival,az nagyjából olyan,mintha le kéne venni a cipőt,nehogy fel kelljen mosnia az eladónak...

Mondjuk engem bevásárlókocsival,rajta a babámmal nem engedtek be, de ez is nagyon rosszul esett,mert nem tudtam,hogy nem lehet vele bemenni a boltokba. Meg fogom nézni,hogy ki van-e írva és lehet,hogy ha legközelebb valahol ilyen előfordulna,akkor elkérem a vásárlók könyvét.Nem egyszerű így sem pakolni,és elég kellemetlen,hogy egy póló vagy szoknya vásárlásához még pluszban a pelenkázótáska+autóshordozó+ még a babakocsit bepakolni,(de még lehet,hogy azzal is kitiltanak), aztán ha még közértbe is megyek,akkor mindezt haza,fel az emeletre... jajjj

2009. jún. 23. 08:38
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtatok,jól esett!
2009. jún. 23. 08:39
 15/15 anonim válasza:
100%

Igen,jogos.Tekints meg ezt az oldalt.A 19es pont választ ad kérdésedre.

[link]

2010. júl. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!