Chippolino ultra? Milyen kocsi? Jó? Nem túl nagy? Elég masszív ahhoz, hogy lépcsőn fel lehessen húzni?
Figyelt kérdés
De más kocsit is ajánlhattok, ami nem nagyon nagy(másfél szobásban lakunk, kicsi a hely)nem nagyon nehéz, de elég masszív ahhoz hogy fel lehessen húzni a másodikra.Ezért néztem az ultrát,mert viszonylag könnyű a leírás szerint, mondjuk nem tudom mekkora összecsukva....ja és fontos, hogy átfordítható tolókaros legyen!!2011. márc. 10. 11:09
1/1 anonim válasza:
Én most a Coletto Austinba szerettem bele nagyon :) Arról még csak jót olvastam! De élőben még nem láttam, ha lesz tapasztalatom, vagy bármi infóm, írok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!