Most akkor rajta lesz a számlánkon 27-én a családi vagy sem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:06
1/7 anonim válasza:
szerintem van esély rá, biztosat viszont nem tudok....
2/7 anonim válasza:
Nem,2.án utalnak,3.án lesz számlán.Minden hónap első munkanapján utalnak,kivétel ha az ünnep,vagy hétvége.
3/7 anonim válasza:
Nem,
hónap első munkanapján utalnak!
Bár elég buták, hisz ha már előtte pár nappal rajta lenne, biztosan mindenki többet költene majáliskor, és egy része szépen visszacsorogna az államkasszába.
4/7 Sókristály válasza:
Annyi ilyen kérdés volt, hogy felhívtam a MÁK-ot. 2-án utalnak, azaz 3-án lesz számlán a pénz.
5/7 anonim válasza:
Mivel 1-e munkaszüneti nap így biztosan csak 2-án utalnak és 3.-án lesz a számlánkon.Sajnos!
4 gyerkőc anyukája
6/7 anonim válasza:
Ezt most tényleg nem értem már. Annyi kérdésre megadták a választ, hogy MINDIG A HÓNAP ELSŐ MUNKANAPJÁN utalnak.
Miért lenne most 27-én családi?
Kezdem érteni, hogy sokakat miért idegesítenek ezek a kérdések.
7/7 Sókristály válasza:
Valaki feldobta, hogy bemondták a tv-ben, innen indult a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!