Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, aki nem...

Van itt olyan anyuka, aki nem a legdrágább, legmárkásabb cipőt veszi meg a gyerekének?

Figyelt kérdés
Érdekes,hogy itt mindenki aki ír(egy-két kivétel), mindenki csak márkás,drága cipőt ad a gyerekére. Leszólják az olcsóbbat, egyszerűbbet. Én például nem bírom megvenni a drágát, mert sok pénz. Két gyereknek meg főleg.. Olcsóbbat,de nem ratyi-gagyi vagy használt cipőt használnak a fiaim, mégsincs semmi baja a lábuknak. Hogy lehet ez??? (lepontozni nem fogok,bármi a válasz)

2012. ápr. 24. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én csak a kínaiban tudok cipőt venni a gyerekeimnek , nincs semmi baja a lábuknak. Ha megtehetném sem biztos , hogy vennék méregdrága cipőt. Nemrég vettem egy spotciőt a kínaiban és két hét múlva már le volt menve az eleje a motorozástól. Frászt is kapnék , ha ez egy 20 000 ft-os cipővel történne.
2012. ápr. 24. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Lengyel zetpol cipőket veszek 2000-3000 ft között vannak,és tökéletes a minőségük.
2012. ápr. 24. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk két szempont van:

kialakítás és hogy vadiúj legyen.

Más gyerek által kitaposottat nem vennék meg sosem, de olyat sem, ami totál egyenes talpú, műanyag vacak.

Olyat veszek, amit direkt kisgyerekek lábának ajánlanak, de általában Deichmannban veszünk neki 4000-5000 körül.

Van ismerősöm, aki idiótának néz emiatt, azt mondja, ő 4000-ért vett a vaterán négy pár használtat....mit ne mondjak, minden volt csak újszerű nem. Széttaposott, lekopott minta, és egyiket volt képe az eladó anyukának piszkosan, sarasan átadni!!

Na köszönöm, én maradok a saját szempontomnál az gyerek egészsége érdekében: új legyen, és totyogóknak megfelelő legyen.

2012. ápr. 24. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Én meg az a kategória vagyok, aki igazából meg tudná venni neki, de mégsem veszem meg.

Eleinte megvettem... Az első cipője 9000 Ft volt, az első szandálja 12000 és az első bakancsa 14000.

Aztán úgy kinőtte őket, hogy észre sem vettem csak arra jöttem rá, hogy mennyire felesleges vásárlások voltak ezek.

Azóta az őszi cipőjét 4000-ért, a szandálját 3000-ért stb vettem meg minden idényben. Ha tönkremennek nem bánkódok, veszek újat. De a Deichmann-os cipőket elég jónak tartom, eddig egyik sem ment tönkre.

2012. ápr. 24. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
A nagylányomra mindig jó minőségű cipőt vettem kis korában,kamasz korában lett olyan bokasüllyedése,hogy csak na.Vittem orvoshoz,aki gyógycipőt írt fel neki,fel sem volt hajlandó venni.Befelé dől a bokája,emiatt hamarabb is elfárad a lába,cipője is tönkre megy.A két kisebbnél előfordult a siesta szandi,bakancs,leárazás volt és annyi volt mint a kínaiba,megvettem.A szandit eladtam,a bakit hordta a fiam is.A kisebb lányom hordja a nagy régebbi cipőjét(még nem volt baja)bőrből vannak semmi bajuk,ha nincs éppen csak akkor veszek nem drágát.Illetve évente kapunk az ortopédián 1-et.A fiamnak a Deichmannba vettünk most átmenetit,mert amúgy kaptunk rokonoktól használtan.Nem tudnám megvenni a tizen ezres cipőket 3 gyereknek,illetve nem is tartom ezt olyan fontosnak,jó legyen az a lényeg.
2012. ápr. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!