Van itt olyan anyuka, aki nem a legdrágább, legmárkásabb cipőt veszi meg a gyerekének?
Nálunk két szempont van:
kialakítás és hogy vadiúj legyen.
Más gyerek által kitaposottat nem vennék meg sosem, de olyat sem, ami totál egyenes talpú, műanyag vacak.
Olyat veszek, amit direkt kisgyerekek lábának ajánlanak, de általában Deichmannban veszünk neki 4000-5000 körül.
Van ismerősöm, aki idiótának néz emiatt, azt mondja, ő 4000-ért vett a vaterán négy pár használtat....mit ne mondjak, minden volt csak újszerű nem. Széttaposott, lekopott minta, és egyiket volt képe az eladó anyukának piszkosan, sarasan átadni!!
Na köszönöm, én maradok a saját szempontomnál az gyerek egészsége érdekében: új legyen, és totyogóknak megfelelő legyen.
Én meg az a kategória vagyok, aki igazából meg tudná venni neki, de mégsem veszem meg.
Eleinte megvettem... Az első cipője 9000 Ft volt, az első szandálja 12000 és az első bakancsa 14000.
Aztán úgy kinőtte őket, hogy észre sem vettem csak arra jöttem rá, hogy mennyire felesleges vásárlások voltak ezek.
Azóta az őszi cipőjét 4000-ért, a szandálját 3000-ért stb vettem meg minden idényben. Ha tönkremennek nem bánkódok, veszek újat. De a Deichmann-os cipőket elég jónak tartom, eddig egyik sem ment tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!