Van itt olyan anyuka, aki nem a legdrágább, legmárkásabb cipőt veszi meg a gyerekének?
Én nem tudom megvenni a drága cipőket.
Legutóbb a lányomnak a deichmannban vettem 4000 ft-ért sportcipőt, előtte a humanicban vettem a másik lányomnak kis bakancsot 2500 ft-ért (5000-ről leárazva).
Van drága cipőjük is, de azokat a nagyszülőktől kapták. Ha én veszek nekik, akkor max 4-5ezer ft.
Én írtam ki kérdést, cipőset is, és többen írtak, akik nem 20 ezerért vesznek cipőt. Úgyhogy vagyunk páran. :)
Bobbie shoes-t veszek, 4 hónapja jár a fiam, azóta bevált. Már nagyon szép alakja van a talpának, lábának is.
:)
jó kérdés:))Annyit paráztattak engem is ezzel a cipő kérdéssel...hogy ha nem veszek jót(=drágát) akkor majd lúdtalpas lesz a fiam.
Anyukám nyugtatott meg...azt mondta ők mindig is a legjobb, legdrágább,legképzettebb cipőt adták a lábamra,mégis akkora lúdtalpam lett, hogy nemigaz.
Megkérdeztem húgomat is náluk mi a "divat"(külföldön él)Azt mondta ott nincs ekkora hacacáré a cipő kérdésből, ami kényelmes, azt veszi meg.Ha meg teheti mezítláb van a fia, igazából ez segít megelőzni a lúdtalpat...
Így én már nem aggódtam...be mertem menni a kínaiba és olyan jó cipőt vettünk fiamnak 2600-ért, hogy még én sem akartam elhinni!Mert ott is vannak jó dolgok!Belül bőr, tartja a bokáját és még képzett is!
Persze azóta vettünk neki az auchanban is egy converse jellegűt,mert tök jól nézett ki és 2500 volt, ezt is szereti és tök jól áll a lábán!(nem 1 anyuka kérdezte meg hol vettem.Az egyiken látszott hogy csak márkás,drága dolgokat vesz, le is esett az álla mikor mondtam hol vettem:))
Amúgy meg alig várom, hogy jó idő legyen és mezítlábazhasson!:)
Mi számít drágának és mi számít márkásnak?
A deichmann-ban veszem a cipőket a fiamnak, általában sikerül megcsípni 5000 körül, de a téli bakancsa 10.000 volt. Nemrég kapott egy játszós cipőt 2500-ért.
Szerintem az a lényeg, hogy a kicsik lábának megfelelő legyen "egészségileg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!