Anyukák szokott nektek olyan lenni hogy elegetek van már mindenből és legszívesebben elmennétek világgá vagy valami hasonló?
Egyedül vagyok a 2 gyerekkel. Az egyik 6 a másik 2éves múlt. Apa külföldön dolgozik. Kertes házban lakunk. Rám marad minden a ház körül a gyerekekkel stb.
Néha már egy kicsit sok mert fáradt vagyok. Ha beteg vagyok se tudok az ágyban feküdni mert nincs aki vigye meg hozza a nagyot meg rendezze őket. Anyu nem itt lakik meg őrá nem is szeretném az ilyen dolgokat hagyni anyósom meg dolgozik. A férjemmel is mióta megvannak a gyerekek nem voltunk kettesbe csak maximum 2-3 szor. Nem is vagyok türelmes a gyerekekkel sem sokat kiabálok velük. Elmenni nem tudok sehova barátnőkkel vagy valami mert a férjem nem szeretné meg utána anyósom is magyaráz a hátam mögött hogy milyen dolog ez.Sokszor az jár a fejembe itt hagyok mindent nem érdekel...
Biztos úgy tűnik hogy sajnáltatom magam meg csak nyavalygok de hátha van itt " értelmes " anyuka vagy olyan aki ugyan így van...
Néha neked is jár egy kis kikapcsolódás.Én már 15 éve gyesen vagyok.Képzelj el engen.Már nehezen bírom itthon.
4 gyerkőc anyukája
A haszontalanság szóval te tisztába vagy mit jelent?
Nem úgy tűnik.
gondoplom azért zavarja mert ő tart el benneteket. Tarkarongy dolgozni szivi. Kérdezőnek ugyanez. NE apáddal foglalkozz, van férjed. Vagy ő az apád?
Fáradt vagy? :D Mitől, attól hogy 2 tányért mosogatsz egész nap? Ne már xD
Ők fognak minket eltartani?? Annyi ember lesz akkorra már, hogy negyed annyi munka nem lesz mint GyerMek. Nem lesznek hasznos tagjai a társadalomnak, pláne a mai gyerekbzui nevelés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!