Nektek ki az első és a legfontosabb? A gyermeketek vagy a párotok?
10-es értem a kérdést. én írtam hogy egyenlöek a férjem és gyerekem.
persze hogy mindkettöt elöbb a gyereket, mert ö nem tud még segíteni magán, gyengébb még ha nagyobb is.
DE ide felteszem neked a kérdést, ha 2 gyerekedet sodorja arra víz melyiket kapod el? Szerintem a kisebbet, mert reménykednél hogy a nagyobb erösebb és sikerül neki megmenekülnie.
De sajnos sok esetben van külömbség a férj és gyerek között és pont ezért mennek tönkre sok házaságok. De fordítva is lehet itt olvasni, mikor anyuka sopánkodik hogy a férje már csak gyerekezik....
Szóval szerintem egészséges harmoniában kell ezt tartani. Talán a legnehezebb a szülés utánni idöszak.
Na most le leszek pontozva de én bevallom oszinten hogy van sorrend (egyenlore) meg a gyerekeim kozott is. Ha most konkretan a termeszeti katasztrofara gondolok nalunk igy nez ki: nekem a sorrend a pici babam, a magy fiam, es a ferjem. Es igen en a picit mentenem, de apanal a sorrend: nagyfiu pici baba es en. O menne egybol a nagy utan!
Amugy ha nincs katasztrofahelyzet egyforman imadom a gyerekeim, igaz a kicsi tobb torodest igenyel, a nagy mar elvan egyedul is. Nagyon de nagyon szeretem a ferjem is, de ha belegondolok hogy barmelyiket elveszitenem, akkor a ferjem elveszteset idovel fel tudnam dolgozni de a gyerekeimebe beleorulnek. Ezert a ferjem csak masodik, de en is neki. Es nekem eleg ez a helyezes
köszönöm szépen a sok választ!
igazából csak azért írtam ki a kérdést, mert egy másik kérdésnél egy válaszoló azt írta, hogy régen rossz ha a gyerek az első, és ezen én megdöbbentem
mert nálunk is ő az első, számomra is és a férjem számára is, nekünk ez így természetes
és igen, főleg az ilyen katasztrófahelyzetekre értendő a dolog, illetve van egy ismerős család, náluk apa az első sajnos minden téren, és nekem ez nagyon furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!