Csak nekem tűnik úgy, hogy a mai kismamák minden vicket-vackot megvesznek a csecsemőjüknek?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy gondoltam, a bébinek főleg két cicire van szüksége, meg sok szeretetre, az összes többi felszerelés másodlagos. Mintha kicsit eltolódtak volna a hangsúlyok, nem?
(Persze a miénk is megkapja majd, amire szüksége van, engem tényleg csak ez a túlüzletiedettség zavar.)
2009. jún. 20. 23:19
21/32 anonim válasza:
Vannak nagyon jó kis vicik-vacakok is, amik nélkül nyilván fel lehet nőni (mi is felnőttünk), de ha futja rá, megkönnyítik az ember életét. Szerintem ilyen például a mikrós sterilizáló, a szoptatós párna, a baba pihenőszék, a zenélő körforgó, de én hiszek az FP-s úgymond készségfejlesztő játékokban is. Nyilván nem helyettesítik a személyes foglalkozást, de a babának sem árt, ha ilyen ingerek is érik. Amin én jót kacagtam az a fürdővíz-hőmérő (nehogymár e nélkül ne tudjuk megállapítani, jó-e a víz a babábának) vagy a párásító készülék (egy bögre víz vagy vizes törölköző a fűtőtestre épp úgy megteszi), de nem vagyunk egyformák.
22/32 anonim válasza:
Így van, nem vagyunk egyformák! És milyen szerencse!!!
Aki azt írta, hogy mindent megvesz a gyerekének, az hogyan csinálja???!!! :)
23/32 anonim válasza:
Én írtam, de nem kell félreértelmezni amit írtam,helyesbítek akkor, hogy megértsd: MINDENT MEGVESZEK A GYERMEKEMNEK AMIRE EGY GYEREKNEK SZÜKSÉGE VAN!Nem minden xarra gondolatm amit a boltban lehet kapni.De nehogy már csak rongybabát kapjon a gyermekem.Nem 1920 ban élünk.Mért kell lefújjogni csupán írígységből az embereket az alapján, hogy mit és mit nem vesznek meg a gyermekeiknek.Egyesek nem tudom mit képzelnek itt magukról.Játszák itt az agyukat, hogy egy gyereknek csak két cicire, meg csupán szeretetre van szüksége.Hát lássátok már be, hogy nem csak erről van itt szó.Az itt a lényeg, hogy aki ilyeneket prédikál,annak nincs pénze többre,és csakis írígységből tesz fel itt barom kérdéseket.Ha valaki felesleges dolgot vesz a gyermekének, az az ő baja, az ő pénztárcájából úszik el a pénz.És valószínűleg saját tapasztalatból kérdez ilyeneket, mert hülyeségeket vásárolt, és megbánta.Na de mindegy haggyuk is ezt a barom témát! Utsó, te baromi írígy ember vagy!És könnyen forgatod ki más szavait.
24/32 anonim válasza:
Kérdező, van egy kérdésem, nincs jobb dolgod, mint hogy msok dolgába üsdd az orrod?Mi közöd van hozzá, hogy ki mit vesz a gyerekének.Ez mindenkinek a magánügye.És te honnan tudod, hogy ki milyen vicek vacakot vesz?Talán odaállsz egy nagy Babaáruház pénztárához, és egész nap azt figyeled ki mit vesz?Ha meg az ismrősidre gondolsz, akko télleg csupán írígységből mondod, mert neked nem telik ilyenekre.Inkább foglalkozz a babáddal!De szerintem még nem is szültél, csak ábrándozol.
25/32 anonim válasza:
Kérdező te nagyon buta vagy.Kérdezz már meg itt egy anyát, hogy két cicin,meg szereteten fel tud e nevelni egy gyermeket.Ahhoz azért több kell.Kíváncsi vagyok, te hány ezer ft-os baba-mama pakkal fogsz majd szülni menni!Szállj már le a földre!
26/32 anonim válasza:
Előző vagyok, vagy talán a kezedben fogod hordozni a babád ha megszülsz? Az érdekes lesz.Még, hogy két cici meg csupán szeretet.:D Nevetséges vagy, ezek után kíváncsi lennék hány éves lehetsz.
27/32 anonim válasza:
Te mindig négyesével válaszolsz, hogy megerősítsd saját magad?
28/32 anonim válasza:
Nem, csak elküldöm a választ, és akkor még eszembe jutott még valami.Te mért nem a kérdésre válaszolsz?
29/32 anonim válasza:
Ne velem foglalkozz, hanem választ küldj, de a kérdésre, és ne a válaszolók kommentjével bíbelődj!
30/32 anonim válasza:
Még mindig é n vagyok, vettem ma a babámnak egy vicek vacak mesekönyvet, és olyan jót olvastam ma neki belőle, egész végig nevetett.Meg Szombaton nagybevásárolókörúton voltunk férjemmel, a gyerek a mamájánál maradt, mert elromlott az idő, és nem akartuk szélben rossz időben vinni,de vettem neki útközben egy vicek-vacak macit, azóta is vele alszik.:)))Csupán az ember örömszerzésből is vehet ám vicek vacakot,nemigaz? És nem azért kap játékokat, hogy töb kacat legyen.És képzeld el egész nap játszunk amikor nem alszik, úgy osztom be az időm, hogy amikor alszik, akkor főzök-mosok, és állandóan vele vagyok.Nem pótszerként kap játékot.Még mindig nem válaszoltál kérdező számodRA MI AZ A VICEK VACAK???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!