Áron névről véleményeteket kérném?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:54
11/14 A kérdező kommentje:
Már adtam neki, ezelőtt 3 évvel és 5 hónappal. Csak azért írtam ki a kérdést, mert nem Mo.-n élünk és sok ismerősöm megkérdezte, hogy honnan szedtem ezt a furcsa és egyáltalán nem jól csengő nevet.
2012. ápr. 20. 20:31
12/14 anonim válasza:
Nem értem, miért mondják, hogy ez furcsa név. Nekem is tetszik, és szerintem még csak nem is lehet azt mondani, hogy annyira ritka.
Más kérdés, hogy sokan szeretnek vele vicceskedni (minden áron, jó áron, stb.), de ezt leszámítva nagyon jó név :)
13/14 anonim válasza:
Az 1. válaszoló vagyok.Nem tudom,Ti hol éltek,az én fiam Bécsben egyetemista már 1 éve(itthon is osztrák suliba járt),de soha sehol nem furcsállották a nevét.Egyszerű,rövid,jól megjegyezhető.A kisebbik gyerekünk Milán-4 éves-és az Ő nevével sincs gond.Elég sokat vagyunk külföldön(EU-s országokban),de bárhol egyből megjegyzik(gondolom az AC Milan-ra asszociálnak).
14/14 anonim válasza:
Szerintem jó név az Áron. Gyereknek is aranyos, felnőttnek is komoly, normális, bármilyen munkakörben, foglalkozásnál el tudom képzelni.
De az igaz, hogy a vezetéknévvel össze kell, hogy passzoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!