Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bébiételes üveget be lehet...

A bébiételes üveget be lehet tenni a fagyasztóba?

Figyelt kérdés
Ha saját készítésű babakaját akarok fagyasztani, abban berakhatom a mélyhűtőbe?
2009. jún. 20. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem. De vannak kifejezetten erre a célra gyártott dobozok (pl: avent) vagy egy sima steril zacsiban is lefagyaszthatod!
2009. jún. 20. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, az oké, csak gondoltam egy jó felhasználási mód! Akkor inkább ne? Mire lehet használni ezeket az üvegeket? Hogy értelmes is legyen, és ne kerüljön mind a szemétbe. Akinek ajánlgatom, pl. befőzésre, nem kell, mert pici. Még 1-2 darabot az ember tud használni, gomboknak, gyöngyöknek, de a többi? Dobjam el?
2009. jún. 20. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nyugodtan fagyaszthatsz le benne bármit. Miért ne?!

Kis adag ételek tárolására kiváló. Akár utazáshoz.

Szoktam benne mindenféle mást is tárolni pl.: fűszereket.

2009. jún. 20. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodtan beteheted a fagyasztóba, én is abba szoktam lefagyasztani a manó kajáját.
2009. jún. 20. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Szerintem is nyugodtan használd fel! Én is abban tettem el több barackos, meggyes, körtés gyümölcsöt a babócámnak. Holnap készülök több főzeléket is "legyártani" ezekbe az üvegcsékbe. Eddig is így tettem, s semmi baja nem lett a kisfiamnak! Arra szoktam figyelni, hogy egyszerre csak a felét melegítem meg neki, s ha még kér, akkor a maradékot. Tehát arra figyelj, hogy csak egyszer melegítsd, de ez minden mélyhűtöttre vonatkozik.

2009. jún. 20. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Én is abban fagyasztom a zöldségeket, mert néha nagyobb mennyiségeket készítek, hogy kéznél legyen, amikor nincs időm főzni. Semmi baja. Eddig egyik sem repedt szét, pedig színig szoktam tölteni.
2009. jún. 20. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

Én is abba fagyasztok a lánynak egy adag kaját. Tele van a hűtő vele...

És igen, 1-1 elmegy fűszresnek, ennek -annak, de a java kukába megy...

2009. jún. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!