Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit fényképezitek a...

Mennyit fényképezitek a gyermeketeket?

Figyelt kérdés

Párom azt mondja, hogy nem vagyok normális, mert a 8,5 hónapos kisfiunkról már kb 1000-1100 képet csináltam. Szerinte ez túlzás, szerintem meg nem. Szinte mindennap, vagy kétnapont csinálok róla sok-sok fényképet, mert annyira szép.

(tényleg nem vagyok normális?)

2009. jún. 20. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi is rengeteg képet készítünk. Most megnéztem és több, mint 3000 van. Legalábbis az egyik mappában annyi van, a másik nagy mappa egy hordozón van, ami épp nincs nálam, nem tudom lecsekkolni.

Most lesz hét hónapos a fiam és ráadásul úgy jött ez össze, hogy az elmúlt három hónapban lényegesen kevesebb fotó készült, mint előtte. Fele annyi sem szerintem.

Mondjuk nem csodálom: a férjem fotós, ő egy katicabogárról is 50 képet tud készíteni. :-D

Viszont az az érdekes, hogy kinyomtatva egy darabunk nincs itthon, csak a nagyszülőknek szoktunk nyomtatni, magunknak mindig csak tervezzük, de sohasem tettük még meg.

2009. jún. 20. 18:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezek szerint akkor nem vagyok egyedül a fényképezős mániámmal.

További sok-sok, boldog pillanatot megörökítő fotót kívánok mindenkinek!

2009. jún. 20. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!