Vidéken élő kismamák, honnan szerzitek be (és milyen áron) a pelust, törlőkendőt, tápszert, tejpépet, stb?
Mi számít nálad vidéknek?!
Én Szolnokon lakom.
Csak az akciókat nézem szinte. Gazdaságos pelust (Dada) használunk nappalra, éjszakára pedig pamperst.
A Dada pelust egy bababoltból szerzem meg (100 db/csomag). Kb. egy csomag fél hónapig tart ki, így mindig 200 darabot veszek.
A törlőkendőt DM-ből szerzem be.
A fertőtlenítőt Brendonból.
Tápszer pedig változó. Ha nincs akció, akkor kupon és DM. Ha van, akkor oda megyek, ahol olcsóbban jön ki.
Jó múltkor akcióban volt a tápszerünk a Rossmannba, de a DM-be kuponokkal 3500 forintot spóroltam így is..
Egy hónapban 6 db tápszert veszek, de általában ez 2 hónapig kitart, mert csak reggel és este eszik tápszert.
Pontosan hogyan érted a vidéket?
Város legközelebb csupán 10 km-re van tőlünk, így semmit sem gond beszerezni.
Dm-ben, Tescoban, Intersparban vesszük meg, így nagyjából gondolom ugyanannyiba kerülhet, mint "nem vidéken".
Pelust a bababoltban veszek 40.-Ft/db áron, de kedvezményes napon szoktam menni, akkor a végösszegből -10% van, ilyenkor veszem meg egész hóra
Tejpép, tápszer, törlőkendő, minden babás dolog, dm és rossmann attól függ hol mi akcós.
(Gödöllő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!