Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vidéken élő kismamák, honnan...

Vidéken élő kismamák, honnan szerzitek be (és milyen áron) a pelust, törlőkendőt, tápszert, tejpépet, stb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi számít nálad vidéknek?!

Én Szolnokon lakom.

Csak az akciókat nézem szinte. Gazdaságos pelust (Dada) használunk nappalra, éjszakára pedig pamperst.

A Dada pelust egy bababoltból szerzem meg (100 db/csomag). Kb. egy csomag fél hónapig tart ki, így mindig 200 darabot veszek.

A törlőkendőt DM-ből szerzem be.

A fertőtlenítőt Brendonból.

Tápszer pedig változó. Ha nincs akció, akkor kupon és DM. Ha van, akkor oda megyek, ahol olcsóbban jön ki.

Jó múltkor akcióban volt a tápszerünk a Rossmannba, de a DM-be kuponokkal 3500 forintot spóroltam így is..

Egy hónapban 6 db tápszert veszek, de általában ez 2 hónapig kitart, mert csak reggel és este eszik tápszert.

2012. ápr. 18. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanonnét mint a nagy faluban (tehát a fővárosban) élő emberek.
2012. ápr. 18. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Pontosan hogyan érted a vidéket?

Város legközelebb csupán 10 km-re van tőlünk, így semmit sem gond beszerezni.

Dm-ben, Tescoban, Intersparban vesszük meg, így nagyjából gondolom ugyanannyiba kerülhet, mint "nem vidéken".

2012. ápr. 18. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére párom járja az országot, vadásztuk az akciókat, és akkor vettünk nagyobb mennyiség pelust, általában a happy bellát a tescoban auchanban, mikor hol volt jó áron, annyira nem lakunk vidéken, de megnézem, mit mennyiért és hol veszek.
2012. ápr. 18. 15:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok. Én is kis városban lakom, szerencsére van a közelben DM, így kuponokkal, kedvezményekkel jó áron hozzá tudok jutni. Tesco messzebb, ritkán tudok menni, és általában nem kapok akciós termékeket, gondolom hamar elviszik. Az jutott eszembe, milyen nehéz lehet annak, akinek a lakóhelyéhez közel nincsenek ilyen nagyobb üzletek. Mert így sem olcsók ezek a termékek, és ráadásul egyre drágábbak. A kisebb falusi boltokban gondolom csillagászati áron árulják.
2012. ápr. 18. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Pelust a bababoltban veszek 40.-Ft/db áron, de kedvezményes napon szoktam menni, akkor a végösszegből -10% van, ilyenkor veszem meg egész hóra

Tejpép, tápszer, törlőkendő, minden babás dolog, dm és rossmann attól függ hol mi akcós.

(Gödöllő)

2012. ápr. 19. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!