Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtatok már Gaga törlőken...

Használtatok már Gaga törlőkendőt? Milyen minőségű?

Figyelt kérdés
A Tesco-ban most nagyon jó áron van,de én nem ismerem.
2011. márc. 2. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerü.

új termék senki se ismeri még.

vegyél egy csomaggal fizesd ki próbáld ki a kocsiban mennyire nedves szakad-e stb. allergia teszt 24 óra múlva várható allergiás reakció a gyereken.

ha mindennek megfelel másnap menj vissza és vegyél belőle többet.

én igy tenném ha ismeretlen új terméket veszek.

nagyon új lehet mert senki se ismeri.

2011. márc. 2. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább veszek DM-est vagy valami hasonlót, amit tescóban lehet kapni és mondjuk máshol nem, az már eleve gáz.
2011. márc. 2. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vettem, mert jó áron volt. Az anyaga jó, és az illata is kellemes, de nekem kicsinek tűnik. Próbálkozom mással. Találtam egy magyar törlőkendőt: Axxo (sensitiv), na ez tetszik, jó nedves, vastag, és nagy. 355,- Ft-ért vettem egy kis boltban, bár most éppen nincs. :( A DM-s valóban jó, csak ha nincs kupon, vagy kedvezmény, akkor nagyon drága.
2012. ápr. 18. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kaptam,de nagyon nem szerettem!

Kicsi is meg "száraz" is...alig vártam,hogy elfogyjon!

Az AXXO viszont nagyon jó,ahoz képest főleg,hogy nem is drága!:)

2012. ápr. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!