Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies Pure törlőkendőt...

Huggies Pure törlőkendőt használtatok már?

Figyelt kérdés

Akciós a tescoban a huggies pelus + huggies pure törlőkendő, de a kendőt nem ismerem. Huggies pelust használtunk kisebb méretben, akkor jó volt.

Szóval használta már valaki ezt a törlőkendőt? Mi a véleményed róla? És ha többet is próbáltál már, melyikhez hasonlítanád leginkább?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. aug. 7. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, én használom. Törlőkendőből mindig Huggies-t veszek, bármelyik fajtát, nekem mindegyik bevált. A Pure-t is használtam már szeretem. Igazából nem tudom egyikhez sem hasonlítani, többfélét próbáltam már, de szerintem ez a legvastagabb és legnedvesebb. Próbáltam Gabit, Pamperst, Penny-set, dm-eset, de a Huggies jött be legjobban. Pelenkából mondjuk nem ...
2010. aug. 7. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én eleinte a Huggies pelust használtam.Meg voltam vele elégedve,viszont egyszer kaptunk pamperst,azóta áttértem erre.A huggies törlö nem jött be,olyan mintha szalvétát vizeznék be.Morzsolódik.Barátnöm ugyanezen a véleményen van.
2010. aug. 7. 10:23
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es, 2-es méretből mi is a huggiest használtuk, és nem volt vele gond. Aztán én is kipróbáltam a pamperst, és azóta azt használjuk, csak most felfigyeltem erre az akcióra, mert fogytán van a törlőkendőnk is...
2010. aug. 7. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Huggies törlőkendőt használok máséfl éve. Sokat kipróbáltam, nekem ez vált be a legjobban. Vastag, és jól törölhető vele a popsi. A többi törlőkendőt vékonynak találtam, és nem tudtam velük úgy törölni mint ezzel.
2010. aug. 7. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
en is huggies torlokendot hasznalok(vagy j&j) es nagyon jok.kiveve az az uborkas,mert az nagyon vekony es szerszakadt mikozben kivettem a zacsibol.
2010. aug. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!