Lehete-e igényelni valamilyen támogatást?
Értem, nem vagyunk házasok. Apasági papir van egyenlőre azzal is el lehet intézni?
Köszönöm a válaszokat! :)
Értem :/
És akkor nincs más jutatás vagy akármi ilyen esetben a számomra, ha nekem egyáltalán nincs jövedelmem?
Nincs.
És a tb-t is fizetned kell magad után a szülésig.
Ha nem vagytok házasok akkor is jár a családi adókedvezmény.
Mi se vagyunk összeházasodva és a párom február óta kapja.Jövőhónapba fogok szülni tehát nem csak szülés után jár.A munkahelyén adtak egy papírt ki kellett tölteni.
Van egy olyan rész hogy házastárs/élettárs neve oda kell beírni az apa adatait.Meg van egy rész ahol te nyilatkozol hogy nincs munkahelyed és ezért az apa kéri.
Ja és nem kell hozzá apasági nyilatkozat csak egy orvosi igazolás hogy mikor fogant a baba és mikor fogsz szülni.
Mi január végén kértük már a februári fizetésével meg is kapta.Mennyi idős terhes vagy mert csak 91.naptól jár?
Remélem tudtam segíteni.
Utolsó: sajna rosszul tudod, mert a jogszabály leírja, hogy a várandós nőnek, ÉS HÁZASTÁRSÁNAK jár.
Élettársnak NEM.
Az, hogy a munkahelyeden rosszul tudják - szerencsétek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!