Milyen nemű babát/babákat szerettetek volna? És mit szóltatok amikor kiderült a baba neme? És az Apuka?
Mikor az elso babat vartuk mindketten nagyon fiut szerettuk volna foleg a ferjem. Aztan az uh-on mondtak,hogy lany. Akkor kellett par nap(foleg a ferjemnek) mire felfogtuk es egy ido utan mar nagyon orultunk neki. Aztan a szuloszoban derult ki,miutan megszuletett,hogy elneztek az uh-on es megis csak fiu lakott a pocakban. Hat volt nagy orom :)))) Ferjem sirt oromeben. Nagyon buszke volt.
Most varjuk a masodik babat,17 hetes terhes vagyok. Nagyon-nagyon kislanyt szeretnek (ferjem is). Persze orulni fogok a fiunak is de nagy almom valna valora ha lany lenne a pocaklako (majus 5.-re van uh idopontom,mar szamolgatom a napokat)
Az elsőnél nagyon fiút képzeltem, azt szerettem volna, de kislány lett.
Most a másodiknál kislányt terveztem, de ő fiú lesz.
Szóval mindkét vágyam teljesült, csak fordítva.
Apa nagyon boldog, hogy van egy lánya és egy fia is, neki a sorrend mindegy volt.
Elsőnél kislányra vágytam a szívem mélyén. Az lett, nagyon örültem neki! Utána már csak arról álmodoztam, hogy bárcsak egy icipici 3kilós kis hajasbabám születne. Hát mit mondjak? Minden álmom teljesült! :))
Apukáról annyit, hogy nemhogy fút szeretett volna, hanem egyenesen meg volt róla győződve, hogy neki fia lesz.. Amikor a szonográfus mondta, hogy 100%ra kislány, csak nézett, mint hal a szatyorban.. Hát kellett neki néhány nap. :)
Most várom a második babánkat, a férjem annyira belejött a lányosapuka-szerepbe, hogy most is annak örült volna jobban. VOLNA, de megint koppant; kisfiunk lesz! :)))
Nekem most másodjára szinte mindegy volt. Talán jobban vágytam egy kicsit megint egy csajszira, mert nehezebb feladatnak tűnik számomra egy fiút nevelni Nyilván nem az első 4-5évről beszélek, hanem utána).
De természetesen nagyon boldogok vagyunk, hogy lesz egy fiunk is, és remélem mindkettőjüket jó úton fogjuk terelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!