Aki diétázott terhessége alatt magas cukor miatt annak mekkorával született a babája?
Anyumnak kellett emiatt diétáznia kb félidőtől, és én 3250 grammal születtem. A tesómnál szintén, ő 3.5 kilósan született, de hosszú is volt, emléxem eleve a 62-es bébiruhák mentek csak rá, az újszülöttméret nem.
14/l
és bocs hogy nem saját tapasztalatot írtam, remélem nem baj h "betolakodtam"
Szia!
26. héttől tartott 180 gramm CH-diéta mellett (ami szinten tartotta a vércukromat), 41+1-re született 3650 grammal és 52 cm-rel a kislányom.
Kedves Kérdező,
Én ezt a kijelentésedet megcáfolnám,mert nem az én fajtámra ütött a kislányom hanem az apjára,aki 5050 grammal jött a világra.Én meg a testvérem alig értük el a 3000 grammot.A párom családjába a nagy súlyal való születés hagyomány.
Nem vitatkozni akarok vagy ellentmondani,csak nekem ez a tapasztalatom.
A 3880-as kislány anyukája.
akkor az kivétel :)
egyértelműen bebizonyított tény,hogy anyai ágon(édesanya,lánytestvér) ágon öröklődik a súlya a magzatnak!
6. vagyok
Bocs, hogy ilyen primitív vagyok, hogy ezt nem tudtam.
Majd legközelebb írd ki a kérdésedhez, hogy csak genetikusok válaszoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!