Örülnétek neki ha kisbabátok/gyereketek nemtől függetlenül vörös hajú lenne?
Először is én senkit nem pontoztam! :)
Másodszor én vörös vagyok (szüleim barna hajúak, barna szeműek, én kék szemű, úgyhogy ez még nem életbiztosítás :) és a húgom is vörös, tehát kétszer nem lehetett a postás ;) ) és amikor terhes lettem, szinte központi téma lett, hogy vajon milyen haja lesz, főleg, hogy kisfiú. Ha kislányom lett volna, nagyon szerettem volna hogy vörös legyen, bár gyerekként én sem szerettem a hajamat, most viszont imádom!
Kisfiamnak is talán hasonló hajszíne lesz mint nekem, bá rmég elég ritkás a haja (4hónapos), de én nem bánom. Szerintem sem a hajszín határozza meg az arc karakterét. Vannak tejbetökfejű szőke gyerekek, ahogy komiszarcú vörösek is. Bár lehet én elfogult vagyok ;)
jah, erről eszembe jut egy történet:
Amikor megszülettem, egy távoli rokonunk amikor meglátott elszörnyülködött, hogy "ha neki vörös gyereke lesz, tuti kitépi az összes haját" - ő is pont terhes volt. Hát erre olyan buta - lófejű fia született, hogy csak na...
tegnapi 19:08-as valaszolot ismerem. Ritka szep kisfia van!!! Ne egy gondor,voros,szeplos kisfiut kepzeljetek el(bar szerintem Ok is nagyon cukik:) hanem egy gyonyoru,szabalyos arcu,zold szemu kisfiut akibol szerintem hihetetlen jo pasi lesz felnott koraba :)
Es ezt nem azert irom mert ismerem Oket, en nem vagyok az agyon dicsero tipus,nem tudok aradozni mas gyerekerol(mivel nekem az enyem a legszebb) ezert is nagy dolog nalam ha maset ilyen szepnek talalom!
Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó.
Vörösnek lenni kockázatos. A vörös hajúak sunyik. Lányként még hagyján, akkor van esélye, hogy nagyon szép legyen. De akiket én ismerek, olyan kócos, száraz, szétálló, rókavörös hajúak, jó sok szeplővel, fehér bőrrel, savószínű szemmel. Fiúként katasztrófa. De mondok jót is. A húgomnak hullámos,dús sötétvörös haja van. Olyan a színe , mint Brie-ének a Született feleségekből. Barna szeme van, sok szeplője, fehér bőre, és nagyon szép arca, vékony testalkata. Hát ő bizony gyűlölte a haját, folyton piszkálták az iskolában. Amint tehette, befestette sötétbarnára, a bőrét leszolizta. Szóval neki nem volt olyan jó különlegesek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!