Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örülnétek neki ha kisbabátok/g...

Örülnétek neki ha kisbabátok/gyereketek nemtől függetlenül vörös hajú lenne?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%

Alapból nem tetszenek a vörös pasik, így esélye sincs vörösnek lenni, én is, párom is barna hajúak vagyunk... :-)

34 hkm

2012. ápr. 17. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem. és nem csak azért, mert mindkeţen fekete hajúak vagyunk.. :D nyilván ugyanúgy szeretnénk, de be kell vallani, hogy a fehér, szeplös bör, vörös haj nem a legszebb
2012. ápr. 17. 16:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A kislanyom 4 honapos es voros a haja. erdekes, mert sem az en sem a parom rokonsagaban nincs voros haju es a kisfiunk is szoke

Nem is ertjuk, miert lett voros, de imadjuk termeszetesen. Barhova megyunk, mindenhol megcsodaljak

A neve is kulonleges es a hajszine miatt meginkabb az

Csak picit tartok tole, hogy csufolni fogjak, a gyerekek sokszor kegyetlenek tudnak lenni

Bocs, nem mukodik a pont

2012. ápr. 17. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Mindig megcsodálom ha ilyen kisgyereket látok, mert olyan édesek és különlegesek. Ettől függetlenül nem szeretném ha a sajátom ilyen lenne, nem tudom miért, talán azért mert felnőttnek már nem olyan szépek.
2012. ápr. 17. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
46%
Én nem örülnék neki, gyerekként tényleg cukik, de felnőttként szerintem inkább hátrány.
2012. ápr. 17. 16:56
 6/17 anonim ***** válasza:
40%
Nem örülnék. A vörös hajúak vagy nagyon szépek, de gyakoribb eset hogy rendkívül rondák. ( Legalábbis az én környezetemben) e nyilván ha az én gyerekem lenne, így szoknám meg, és nem ez lenne a lényeg.
2012. ápr. 17. 17:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisebbik lányom vörös hajú, kék szemű és nagyon szép kislány, és nem csak én mondom, mások is dicsérik és az emberek legnagyobb százaléka is agyondicséri a haját, hogy milyen gyönyörű. (1,5 éves)

Én szőke vagyok, apuka is szőke, de a szakálla vörös.

2012. ápr. 17. 17:48
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a nagymamám és a testvére is igazi lángvörös hajúak voltak. A mama alig várta hogy megszülessen apám, mert biztos örökli a szerinte csodálatos hajszínét. Nem jött be, apám fekete lett. Aztán jöttem én, anyámnak mondogatta a terhessége alatt, hogy tuti én leszek vörös. Barna lettem :)))) Természetesen én jöttem a sorban, hogy majd az én gyerekem, a dédunoka lesz vörös. Nagyon nem örültem volna, és féltem is, mert mondom előbb-utóbb csak kiütközik a vörös gén. A kisfiam tejföl szőke a mai napig, és semmi vörösségre utaló jel nincs a későbbiekre nézve. Nekem is nagyon tetszenek a vörös hajú lányok, már akinek megadatik hogy szép. Julia Roberts, Julianne Moore, Gillian Anderson pl, nekik jól áll. De én sem örülnék ha vörös lennék, így a fiamat sem szerettem volna annak. Tudom, nem kívánság műsor, de így alakult :)
2012. ápr. 17. 17:49
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

nekem vörös hajú a fiam és a férjem is.én tudtam hogy vörös lesz.

és egyáltalán nem bánom.

nagyon szép kisfiú.bármelyik másik hajszínű gyerekkel felveszi a versenyt.sőt.

ezt nem anyai büszkeségből írom,mert mindenki nagyon szépnek találja.teljesen szabályos gyönyörű pofija van.olyan szép,,hogy kisebb korában mindig lánynak nézték

és gyűlölöm az általánosítást.barnában,szőkében,feketében is láttam már olyan ronda gyereket,hogy csak néztem.nem a hajszínen múlik,hogy szép -e valaki,vagy sem.

de fentebb jó pár korlátolt írást olvastam

2012. ápr. 17. 19:08
 10/17 TKI Ibolya ***** válasza:
100%
NEKEM NAGYON TETSZIK és nem lenne vele bajom ha ilyen gyerekem lenne már csak azért sem mert nem lehet rajta változtatni és ez nem is fontos Kérdés szerintem az életben!
2012. ápr. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!