Anyukák! Ti nem féltek attól, hogy majd a gyermeketek párja nem fog titeket szeretni? Hogy rossz anyósok lesztek?
Jaj, de, eszembe jutott már :) Főleg, mióta erre az oldalra járok (igaz, van annak már jó néhány éve), és itt olyan sok nőtől olvasom azt, hogy mennyire rosszban vannak az anyósukkal, és persze nyilván az ő szemszögükből az anyós a kiállhatatlan, összeférhetetlen, házsártos, stb. Jó, nem mondom, biztos van benne igazság, csak ugye a másik fél véleménye is érdekes lenne.
Erről mondjuk nem sok személyes tapasztalatom van, nekem nincs anyósom, illetve hogy pontosan fogalmazzak, a volt párom sosem mutatta be az édesanyját, mert nem akar vele szóba állni, de mindegy, ez egy hosszú sztori, a lényeg az, hogy nekem sosem volt vele dolgom.
Hát minden esetre kíváncsi vagyok, én milyen anyós leszek, elvégre fiús anya vagyok (ahogy látom, általában a nők panaszkodnak a legtöbbet az anyósra, nem a férfiak), ráadásul egyedül nevelem a fiam - bár azért remélem ez nem marad örökké így. De azért szerintem én elég laza szülő vagyok, eddig a természetemre sem volt panasz, velem általában mindig mindenki jóban szokott lenni :) Más kérdés, hogy vannak bizonyos elveim, ami miatt nem biztos, hogy a jövőben szimpatikus leszek a kiszemelt leányzónak, de úgy gondolom, jó kommunikációval sok mindent el lehet intézni sértődés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!