Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nem túl közeli ismerősök és...

A nem túl közeli ismerősök és ismeretlenek szabályosan sajnálnak, mert a 2. babánk is lány lesz. Más is járt így? Egyébként meg két lányt akartunk.

Figyelt kérdés
Amikor rákérdeznek, és mondom, hogy lány, akkor megkapom, "jaj, szegény, de azért az nem baj ám"
2012. ápr. 15. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3 fiam van, mindig azt mondják, na majd a következő kislány lesz. Persze, csak nem a mostani életemben.
2012. ápr. 16. 06:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem az elsőnél nem emlékszem hogy sajnáltak volna, lány lett.

Na a második terhességemnél megkaptam mindent.

Már az elején mikor elmondtuk, tudtuk hogy egypetéjű ikrek.

"Nem baj, majd együtt felnőnek!" hogy is tehetnének másképp?!? ráadásul 21 hónap van a lányom és az ikrek között.

"Úgy kell nektek"! Mármint nekem meg a férjemnek. Kösz!

Szimplán "Nem baj!"

"ÚrIsten" Atyaég!", Volt aki csak nézett mint a luki nyuszi.

Mikor kiderült hogy fiúk, akkor is csak jöttek a megjegyzések tovább, és már nagyon idegesített. Egy darabig, aztán vissza is szóltam néha.

Most is visszaszólok általában, mert ha meglátnak egyedül a 3 gyerekkel, (3,5 éves, és 20 hósak), sokszor lesajnálnak. Úgyértem: "Nem irigyellek! és stb.

2012. ápr. 16. 07:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az első lány lett.A második is lány utánna összeházasodtunk s megtört a jég.

Aztán 2 kisfiú érkezett.

Most ilyen a felállás.

14.12,9,2 évesek.

Nem kell az ilyen beszólásokkal foglalkozni.Ezek csak irigyek.

2012. ápr. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!