Anyukák, ti jártok néha szórakozni?
En zold pardonos voltam mindig, azota is oda jarunk, amiota gyermekeink vAnnak. Legalabbis eddig jartunk, most ki tudja, hogy lesz-e zp...
Nem nagyiruhaban megyek es nem is treningalsoban, en is 30 vagyok lassan, lehet hogy latszik is a szememen hogy ejszakazom evek ota a gyermekekkel, de nem nezett meg ki onnan soha senki. Beszelgetesekbol tobbszor kiderult, hogy szimplan bulizo egyetemistanak neznek.
Barhova mesz, engedd el magad, ne feszengj es jo lesz. :)
Húúú tényleg, ZP-be mi is sokat jártunk, még bringával is. Na lehet, ha megnyit az új ZP, lenézünk pár koncertre.
Na azért a nagymamis meg tréninggatyás öltözet messze áll tőlem :) Csak nem igazán szeretem se a cicababás, tűsarkús, mellkirakós helyeket, sem azokat, ahova csak 18 évesek járnak, oda én már öreg vagyok.
Én bőven 30 feletti vagyok és gyerekes.
Mi inkább koncertekre szoktunk járni pár havonta, ha van valami érdekes: A38, Dürer, Kék Yuk, illetve szoktam munkatársakkal menni évente 1-2 alkalommal (kibérelünk egy egész helyet, így zárt körű bulit lehet csinálni, ez egy nagy multi cég, szóval sok dolgozó van).
Persze vannak fiatalok is, de mindig vannak a mi korosztályunkból is.
Diszkóba biztosan nem mennék, bár az a fajta zene nem is tetszik nekem. Ott szerintem nagyinak érezném magam :-))
Szerintem simán elmehetsz.
Mi is régen voltunk csak néha moziba megyünk.Nekem a legnagyobb gyerekem 14 éves most fog ballagni a 8.osztályból a legkisebb 2.
Én 35 éves vagyok,de simán megállnám a helyemet egy discóba.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!