Titeket nem bosszant, ha van valami konkrét kérdésetek, és nem arra válaszolnak, adnak tanácsot, hanem kiemelnek a történetnek egy darabját, és ahhoz jönnek okoskodások?
Figyelt kérdés
Egy fiktív történet, bármilyen hasonlóság a véletlen műve: pl. megkérdezed, hogy 9 hónapos kisbabád elindult, és milyen cipőt vegyél neki, akkor nem erre válaszolnak, hanem boncolgatják, hogy miért kell egy 9 hónaposnak menni?? De ugyanez van szoptatás, altatás, etetés témában is. Nem dühítő?2009. jún. 19. 10:39
1/7 anonim válasza:
dehogynem,néha az!de ha valaki a saját történetét meséli el az adott témáról,én örülök neki,hisz abból is tanulunk!
2/7 anonim válasza:
Engem bosszant eléggé, nem is kérdezek gyakran, és akkor is minél konkrétabbat.
Akkor emeljük ki, téged ez miért is dühit :D ;)
3/7 anonim válasza:
Engem rettentoen! Nem is az volt a kerdes, ha ezt irod vissza akkor pedig te vagy a rossz (bunko).
Es az is idegesit amikor a masiknak valaszolnak, mas valaszara reagalnak.
Szerintem mindenkinek meg van a joga hogy leirja a velemenyet, miert kell ahhoz barmit is hozzafuzni egy idegennek?
Pusssz
4/7 A kérdező kommentje:
Az igazából nem baj szerintem, ha párbeszéd alakul ki a témával kapcsolatban. De mikor mindenről van szó, csak a kérdéssel nem foglalkozik senki, a kérdező meg ugyanolyan tanácstalan marad, az gáz!!
2009. jún. 19. 11:00
5/7 anonim válasza:
Tök igazad van. Én is többször jártam már úgy, hogy feltettem egy kérdést, és a végén már egész másról folyt a vita. Konkrétan aggódtam a fiam kis súlya miatt egy éves korában, erre sokkal fiatalabb babák (hat hónaposak) anyukái összevesztek azon, hogy normális-e, hogy az ő babájuk nehezebb. Én meg még idegesebb lettem, hogy talán baj van a fiammal.
6/7 anonim válasza:
Engem nagyon!Nem értem miért nem lehet Egy csak a kérdésre válaszolni
kettö,miért kell elkezdeni a kérdésen belül másik témában beszélgetni,veszekedni?!!!!!
7/7 anonim válasza:
Engem nagyon bosszant, az ilyet negatívan is értékelem. De ennél már csak az bosszantóbb, mikor vita alakul ki, és mindneki csak fikázza a másikat-függetlenül a kérdéstől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!