Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket nem bosszant, ha van...

Titeket nem bosszant, ha van valami konkrét kérdésetek, és nem arra válaszolnak, adnak tanácsot, hanem kiemelnek a történetnek egy darabját, és ahhoz jönnek okoskodások?

Figyelt kérdés
Egy fiktív történet, bármilyen hasonlóság a véletlen műve: pl. megkérdezed, hogy 9 hónapos kisbabád elindult, és milyen cipőt vegyél neki, akkor nem erre válaszolnak, hanem boncolgatják, hogy miért kell egy 9 hónaposnak menni?? De ugyanez van szoptatás, altatás, etetés témában is. Nem dühítő?
2009. jún. 19. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem,néha az!de ha valaki a saját történetét meséli el az adott témáról,én örülök neki,hisz abból is tanulunk!
2009. jún. 19. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem bosszant eléggé, nem is kérdezek gyakran, és akkor is minél konkrétabbat.

Akkor emeljük ki, téged ez miért is dühit :D ;)

2009. jún. 19. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem rettentoen! Nem is az volt a kerdes, ha ezt irod vissza akkor pedig te vagy a rossz (bunko).

Es az is idegesit amikor a masiknak valaszolnak, mas valaszara reagalnak.

Szerintem mindenkinek meg van a joga hogy leirja a velemenyet, miert kell ahhoz barmit is hozzafuzni egy idegennek?

Pusssz

2009. jún. 19. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Az igazából nem baj szerintem, ha párbeszéd alakul ki a témával kapcsolatban. De mikor mindenről van szó, csak a kérdéssel nem foglalkozik senki, a kérdező meg ugyanolyan tanácstalan marad, az gáz!!
2009. jún. 19. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök igazad van. Én is többször jártam már úgy, hogy feltettem egy kérdést, és a végén már egész másról folyt a vita. Konkrétan aggódtam a fiam kis súlya miatt egy éves korában, erre sokkal fiatalabb babák (hat hónaposak) anyukái összevesztek azon, hogy normális-e, hogy az ő babájuk nehezebb. Én meg még idegesebb lettem, hogy talán baj van a fiammal.
2009. jún. 19. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon!Nem értem miért nem lehet Egy csak a kérdésre válaszolni

kettö,miért kell elkezdeni a kérdésen belül másik témában beszélgetni,veszekedni?!!!!!

2009. jún. 19. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon bosszant, az ilyet negatívan is értékelem. De ennél már csak az bosszantóbb, mikor vita alakul ki, és mindneki csak fikázza a másikat-függetlenül a kérdéstől..
2009. jún. 19. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!