Anyukák, kismamik nektek mi a foglalkozásotok? A gyerek hány éves korában mentetek vissza dolgozni?
Én 32 éves vagyok,matek-angol szakos tanár,34 évesen megyek vissza dolgozni.3 gyerekem van.
3 hónapos-2,5 éves-5 éves.
Kíváncsiságból kérdezem.
30 éves vagyok, a lányom 4, a fiam 2,5 éves.
Idegenforgalmi diplomám van, de nem dolgoztam benne, mert időközben gyógypedet is végeztem és gyp asszisztensként helyezkedtem el először, két tanévre. Imádtam, gyönyörű volt és kutyanehéz lelkileg... de váltanom kellett a pénz miatt, a párom akkor járt fizetős fősulira, családot terveztünk stb... hát elmentem egy multihoz telefonos ügyfélszolgálatosnak. 3 évet kuliztam le, aztán jött az első baba, nem egészen másfél év múlva a második.
20 hónapos koráig voltam vele itthon, aztán letöltöttem a szabimat, de közös megegyezéssel nem álltam aktív állományba, mert találtam egy jobb állást: közelebb van és részmunkaidős, és szükség esetén átmenetileg itthonról is tudok dolgozni, nem rúgnak ki ha netán valamelyik beteg és itthon kell maradni vele... a pénz mondjuk kevesebb, de míg kicsik jó lesz ez, nekem fontosabb, hogy "családbarát" a főnököm.
Amúgy nyelveket is jól beszélek, és mellékesként szoktam vállalni fordítást meg vizsgáztatást is.
És nagyon nem bántam volna, ha megengedhetjük magunknak, hogy a kicsi 3 éves koráig -vagy még tovább- csak nekik legyek itthon... :) nagyon élveztem a velük itthon töltött időt és nem vágytam vissza a mókuskerékbe. Dehát muszáj volt visszaállni :S
32 éves vagyok, lányom 16 hónapos és 27 hetes terhes vagyok a kisfiunkkal. Egy kicsi cégnél vagyok pénzügyi vezető. Ha a kisfiúnk 2 éves lesz, akkor megyek vissza dolgozni, kislányom akkor már 3,5 éves lesz így ő már ovis lesz.
Amúgy most itthonról férjemnek segítek a munkájában(főállása mellett van neki maszek is) a pénzügyi, adminisztratív, könyvelési dolgokat intézek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!