Sok anyuka csinál az iwiwre adatlapot a megszületett gyermekének és bejelöli az ismerőseit, kezeli az adatlapját. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 14:49
11/16 anonim válasza:
Az én fiamnak 8 napos kora óta van iwiw lapja,szerintünk aranyos.
Ez azért nem akkor dolog...
12/16 anonim válasza:
Az én fiamnak is van. Szerintem ebben semmi jogsértő nincs. Egyébként a fiamnak csupa olyan iwiw-es ismerőse van, akikkel már valóban találkozott. Ha már itt tartunk, a kutyámnak is van, és neki is olyan ismerősei vannak, akik már látták. Nem tudom mi ezzel a baj. Ha a saját oldalamra feltehetek képet a babámról, és az nem jogsértő, akkor ha neki van saját oldala, az miért az?
13/16 anonim válasza:
az enyémnek myvipje van!és szerintem nagyon sok babaának még!nem tudom mit kell ezen felháborodni annyira..
14/16 anonim válasza:
És pláne hogy miért kell azokat lepontozni, akik nem értenek egyet a többséggel. Erre nincs helytelen válasz, a kérdező véleményt kért. Ha annyira felnőttek itt egyesek, hogy gyereket vállaltak, akkor viselkedjenek is úgy, azaz tartsák tiszteletben mások véleményét. Én legalább is az én gyerekem erre tanítom.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülök, hogy voltak mindkét oldalról vélemények!
2009. jún. 19. 10:18
16/16 anonim válasza:
én a meg nem született babámnak csináltam. szintisztán poénbol.szerintem ez aranyos dolog meg nhagyon muris.nemtudom hogy egyáltalán ezen mért kell "vitatkozni" meg minek van ez felhozva témának.én speciel csak poénbol csináltam devan aki komolyan gondolja.amikor gyereket vár az ember,minden ekörül forog a fejében.és ez egy nagyon szép és mókás dolog.akinek nemtetszik az szarja már le.most komolyan van ideje valakinek ezeken agyalni?más anyukákkal törödni?és akkormég csodálkoznak egyesek hogy mért rosszindulatú mindenki. :D:D:D:D hát nevetséges.sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!