Szoptatás után kinek milyen lett a cicije?
Én nagyon elkámpicsorodok, ha a tükörben meglátom a csajaimat:(
A kislányom csak a bal mellem fogadja el, az mondig egy erős ckosaras-dkosaras állapotot hoz, viszont a jobb, hát lassan ha borogatom elmúlik, pedig a szoptatások előtt átlagos szép bkosaras volt:(
Javul ez magától vagy ezen már csak doki segít vagy az önelfogadás, hogy eltűnik az egyik, a másik meg lesz amilyen lesz?
szia!
Nekem méretben nem igazán változott. A fiam nagyon sokáig csak a bal mellem fogadta el :) az lóg, mint a zsák, a másik meg szinte olyan, mint a szülés előtt. Gondolhatod... én sem gyakran nézegetem őket a tükörben.
Vagy elfogadjuk, vagy jó pénzért "újat" csináltatunk.
üres zacskó lett. Állítólag alakul majd, hát én nem látom, már egy éve csak lóg :(
Pedig nagyon formás volt, sajnálom, hogy ilyen rettenet lett belőle, normális melltartót sem kapok rá.
2-es vagyok!
A 4-es válaszolónak maximálisan igaza van. Viszont az én fiam nem volt hajlandó a tápszert meginni, abból az egyből szopizott.
De ha tehettem volna, én is így döntök.
3hete ilyenek az állapotok, azt hiszem 3év szoptatás után így nem olyan vészes...
A tartásukkal nincs baj, csak felemásak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!