Szoptatás befejezése után milyen melltartót hordtok?
Gondolok itt arra, hogy már nem kell a szoptatóst felvenni, a régiek nem jók (rám legalábbis!), a melleim pedig lógnak, ami újdonság a szoptatás előtthöz képest.
Milyen melltartót kell venni, amitől majd úgy látszanak, mint ha nem lógnának?
Sajnos két pici gyerekkel hiába megyek fehérnemű boltba, a hatalmas választékot nincs időm végigpróbálni, hogy melyik segítene rajtam. Ráadásul külföldön élünk és semmi kedvem angolul magyarázni a hollandnak a lógó mell problémáját.
Szóval azt mondja már meg nekem valaki, legyen kedves, hogy MILYEN melltartó segít? Hogy legalább szűkítsem a kört. Merevítős? Szivacsos? Egyáltalán milyenhez nyúljak, ha vásárolni megyek?
Előre is köszönöm a segítséget!

Utolsó vagyok. És sajnos muszáj próbálnom, mert van amelyikből kiesik a mellem és van amelyik meg kényelmetlen, stb.. Ugye mindenkinek másmilyen a melle alakja... :S
Szóval szerintem próbáld meg a párodra bízni a gyerekeket és menj el kényelmesen vásárolni. Próbálj fel több fajtát, hogy neked melyik válik be. Menj nagyobb üzletbe, ahol magyaráznod sem kell az eladónak, csak leemeled a polcról és viszed a próbafülkébe. :)
Köszi mindenkinek, várok még válaszokat!
Az nyilvánvaló, hogy muszáj próbálgatni, de nem mindegy, hogy mennyit. Nekem sajnos jó érzékem van hozzá, hogy a legrosszabbtól közelítsek a jobbak felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!