Pánikbeteg anyukák, hogy bírtátok leküzdeni a rosszulléteket, szoptatás alatt? Szedtetek valami gyógyszert? Körzeti vagy pszichiáter írta fel?
16 hónapig vitték az anyatejet a gyűjtőbe havi 30 litert ettől totál kilészültem le is fogytam 20 kg-ot.Folyamatos hányigerem van már 1 éve.Akkor nem jött ki csak utánna pár hónapra rá.Szedtem antidepresszáns szert 2 hónapig,mert utánna jól lettem s abbahagytam,mert nagyon fülzúgást kaptam)ami a mai napig nem múlt el,pedig már 5 hónapja nem szedem) s visszajött az anyatejem,amit áprilisba elapasztottak gyógyszerrel.Az állapotom továbbra is olyan nem gyógyultam ki,pedig szednem kéne a gyógyszert,de valamiért nem merem szedni.
Frontint s Rexetint szedtem egyébként.
Szoptatás alatt ilyen szereket nem lehet szedni.Vagy ha már annyira elviselhetetlen,akkor viszont abba kell hagyd aoptatást.
Nekem pszicháter írta(írja) fel a gyógyszert.Magánorvoshoz járok 1 hónapba 1-szer.Jelenleg Neuroptimot szedek November óta s a Magne B6-ot.Azt viszont te is szedheted!
A Neuroptim gyógynövényes szer szorongásra,pánikbetegségre való.A Magne B6-ot meg mindenki szedheti.Viszont a Neuroptim elég drága 4500 ft körül mozog.
Szerintem,ha tényleg rosszul vagy hagy fel a szoptatással nem ér annyit s vegyél be néha egy fél frontint a 0,25-ből.
Jobbulást!
4 gyerkőc anyukája
Addig is menj el a háziorcosodhoz ő majd ad nyugtatót.
Én,mint íram a frontint szedtem a 0,25 a leggyengébb s abból is csak felet.Teljesen jól leszel tőle egésznap s nem álmosít el csak nem érzed azt a rossz szorongást,depressziót.
Esetleg elmehetsz maszekhoz s ott előbb fogadnak akár már másnap.Én fél órára fizeek 4000 ft-ot.Csak beszélgetünk s felírja a gyógyszereket.
Ez tényleg nagyon borzalmas én márcsak tudom!Egyébként az antidepresszáns szer mellé szedni kell egy-két hétig a nyugtatót s utánna elhagyhatod.1 hét szedés után már érzed,hogy sokkal-de sokkal jobban vagy.Semmi rosszra nem gondolsz s jókedvre derít.Ha jön a jóidő próbáljatok a kicsivel többet lenni a szabadba s a játszótérem.Ot én is kiszoktam kapcsolódni egy kicsit.S vannak még relaxációs hanganyagok,amiket lehet hallgatni.Nekem a pszicháterem adta.Bár nekem nem sok időm van hallgatni 4 gyerek mellett,főleg,hogy a kicsi csak 2 éves.
Bár nekem annyit tanácsolt az orvosom,hogy menjek el egy pár órára dolgozni,mert az jót tesz.
15éve vagyok itthongyesen.Győzerővelkeresema részmunkaidős állásokat,de sajnos sehol semmi.
Eszembe jutott,hogy a citromfű tea és az orbáncfű tea nyugtat s azt viszont ihatsz is!!!!!!
4 gyerkőc anyukája
4 gyerkőc anyukája
Egy hasonló szülés utáni kismama kérdezett a múltkor!
Csatolom hátha segít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Louise L. Hay- Éld az életed!
Vedd meg,töltsd le vagy kölcsönözd ki és csináld!Ez rendbe fog hozni!Jobbulást!
Köszönöm!Hát igen,4gyerekkel van dolgod otthon,nem csoda ha kilesz az ember idegileg...:-(
Nekem állandóan olyan érzésem van mintha kótyagos lenne a fejem.Nem tudom más is érzett-e ilyet.És amikor érzek a torkomban egy-két szívdobbanást ami olyan összeszorulás szerű,akkor aztán rám tőr a halálfélelem.:-( Állandóan arra tudok csak gondolni valami baja van a szívemnek,és máshogy dobban amikor érzem,és tuti meghalok.:-(
Örülök,hogy jobban vagy!S milyen rendes védőnőd van,hát le a kalappal előtte.Ez tényleg segítőkész és a munkájának él.
Fiatal vagy idősebb?S még seítséget is intézett neked.
Ez nagyon szuper.Ritkán olvasok ilyen sorokat.
Semmi segítséged nincs egyébként a baba mellett?Anyukád vagy anyósod?Az első babával eleinte mindenkinek nehéz,de hidd el hamar belerázódsz.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!