Alhasi fájdalom 8 hónap után is?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam,császármetszéssel született.Körülbelül 3-4 hónapja vettem észre, hogy néha úgy fáj a hasam, mielőtt meg szokott jönni. Először azt hittem, hogy most biztos a menstruációm lesz,de nem jött meg. Még szoptatok. Nálatok is szokott ilyen lenni? Már tesztet is csináltam, hátha kis tesó van a dologban, de negatív lett. Lassan aktuális lesz citóra visszamennem, majd rákérdezek ott is, de kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót.2012. ápr. 10. 21:45
1/3 anonim válasza:
én szülés óta megérzem a peteérést, vagyis félidőben úgy fáj a hasam, mint menzeszkor, néha csak pár percig, de van hogy pár óráig is
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. De a menstruációm még egyszer sem jött meg. Így is lehet ez?
2012. ápr. 11. 12:11
3/3 anonim válasza:
első vagyok
bocs, ezen az infón átsiklottam, hogy neked még egyáltalán nem jött meg
hát így nem valószínű, hogy az van ami nekem, mert ha nincs menzid, akkor még valószínűleg peteérésed sincs
(nekem 4 hós volt a babám mikor megjött és azóta vannak ezek a tüneteim)
így viszont passz, nem tudom mi lehet az oka, de szerintem akkor keress fel egy dokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!