Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire jó igy szülni ha őt is...

Mire jó igy szülni ha őt is elveszik tőle?

Figyelt kérdés

Régebben már irtam ide ezzel kapcsolatban. Hogy az akkor 15 éves lány szült egy kis fiut, aki már 2 éves. Azóta az ikrek most lesznek 1 évesek két hónap mulva. de most megint terhes a lány. Az ikreket már elvették tőlük, a nem megfelelő körülmény miatt, és mert fiatal stb....

Akkor miért szül folyamatosan megint? hogy ő se legyen vele?

2009. jún. 18. 10:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó válaszadó. Teljesen !!!
2009. jún. 20. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
ez az a téma amihez nekünk az égvilágon semmi közünk!!!a média ugy adja elő a dolgokat,ahogyan akarja.a mónika show is össze van vágva!!!a születés,és más gyerekvállalása nem tartozik senkire csak saját magára!nemértem hogy ezt mért kellene itt kibeszélni.nem ismeritek a lányt sem a körülményeket csak egy képet kaptok az egészröl.akkor mért formáltok véleményt?mindenki törödjön a saját dolgával.
2009. júl. 11. 03:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Az ilyen véleményre se vagyok kiváncsi......
2009. júl. 11. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
akkor mire vagy kíváncsi? ohh igen..igazad van...ezaz oltsuk szét a kislányt... ezt kell csinálni. tudod ez a baj a világgal hogy mindenki más életén meg kárán lovagol...ha nem vagy kiváncsi akkor ne kérdezz basszus.vagy csak olyan válaszoljon aki egyetért veled. elég gáz vagy. nah szia
2009. júl. 13. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!