Régebben már irtam ide ezzel kapcsolatban. Hogy az akkor 15 éves lány szült egy kis fiut, aki már 2 éves. Azóta az ikrek most lesznek 1 évesek két hónap mulva. de most megint terhes a lány. Az ikreket már elvették tőlük, a nem megfelelő körülmény miatt, és mert fiatal stb....
Akkor miért szül folyamatosan megint? hogy ő se legyen vele?
Ennyire buta és felelőtlen. Van ilyen sajnos, lásd Mónika Show, Joshi Barat.
2009. jún. 18. 10:09
2/14 anonim válasza:
Igen nagyon felelőtlen!!
Valaki évekig vár hogy terhes legyen, Ő meg csak játszik az "életekkel"
Bocsánat De az Ilyet el kéne kötni!
2009. jún. 18. 10:23
3/14 anonim válasza:
Mert esze nincs kb. Az, hogy valakinek 15 évesen becsúszik egy gyerek, még azt mondom, hogy előfordul, van ilyen, bár én ezt sem tudom támogatni. De hogy ebből sem tanul valaki... És akkor csak még szül, még szül, miközben látja a visszajelzésekből, hogy valami nincs rendben. Szóval ha 15 évesen szülte az elsőt, aki két éves, akkor most 17 éves. Azaz 18 éves kora előtt már négy gyereket pottyant a világra, bele a semmibe. Egy 17 éves lánynak pedig ennél már több esze kéne hogy legyen. Hát vegyék is csak el tőle a gyerekeit, remélem sikerül neki épeszű, felnőtt, felelősségteljes nevelőszülőket találni. Meg is érdemli az ilyen. Csak a gyerekeket sajnálom de nagyon.
2009. jún. 18. 10:36
4/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy sem ő, sem a környezete nincs azon az értelmi szinten, hogy fel tudják mérni a helyzetet. Vannak sajnos, akik ilyen primitív körülmények között nőnek fel és élnek.
Időnként vannak ilyen felvételek a tv-ben, mint a gátvéder, jót nevetünk rajta, de közben meg inkább szomorú és sajnálatra méltóak ezek az emberek és szerintem sokan vannak nagyon az országban. Vidéken, kis falvakban, elszigetelve élve.
2009. jún. 18. 11:05
5/14 A kérdező kommentje:
Tejsen egyetértek veletek. Nekem még nincsen babám, két hónaposan veszitettem el a pocakomban :'(
De én bele halnék ha elvenné tőlem valaki, és idegenekhez kerülne. Igy is a szivem szakad meg amiért elvesztettem...
Ő meg....borzasztó. Sajnálom a kicsiket nagyon.
Köszi a válaszokat. Egy 21 éves lány.
2009. jún. 18. 12:16
6/14 A kérdező kommentje:
*teljesen
2009. jún. 18. 12:16
7/14 anonim válasza:
Lehet egy nagy városi kislány !!Nem?
Azért mert vidéki vagy kis faluban él az már buta is?
2009. jún. 20. 15:03
8/14 anonim válasza:
Nem azt írták, hogy aki falusi, az buta. Csak hogy ott gyakrabban előfordul az ilyesmi, főleg az ilyen kis zsákfalvakban, ahol sokan ki se teszik a lábukat a faluból és már egész szép kis beltenyészetet alkotnak.
2009. jún. 20. 16:45
9/14 A kérdező kommentje:
Elég nagy város. Nem falu, hanem város. A családja is ilyen. A nővére is ennyi idősen szült. De a csaj a fius háznál lakik.....
2009. jún. 20. 17:28
10/14 anonim válasza:
Ja hát akkor nincs min csodálkozni... Sajnos ha a szülők nem nevelnek meg egy gyereket rendesen, akkor attól el sem várható a felelős viselkedés. Szerintem amúgy erre tényleg az az egyetlen megoldás - törvényes kereteken belül -, hogy aki ilyen felelőtlenül, felkészültség nélkül vállal gyereket (ami ugye itt egyértelmű, hiszen már elvettek két gyereket), azoktól vegyék is csak el, jobb helyre kerülnek, ez az egyik, a másik pedig, hogy talán ebből tanulnak valamennyit, rájönnek, hogy ezzel csak ezt érik el, és talán a lány gyerekei nem fognak ilyen módon "szaporodni" (elnézést a durva kifejezésért, de ezt tényleg csak szaporodásnak tudom nevezni, az állatok csinálják ezt, pusztán ösztönből. Mi azért vagyunk emberek - jobb esetben -, mert tudunk mérlegelni, felelős döntéseket hozni.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!